FRESH
Laurette: „Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul!”. Ce spune ...
Horoscopul primăverii 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie, în ...
Va prezenta piesa pentru „Eurovision Song Contest 2021” în Rusia! ...
Katharine McPhee și David Foster au devenit părinți. Actrița i-a dăruit ...

INTERVIU// Valeriu RAȘCU: Vreau foarte mult să mă autodepășesc, iar „Banca de Bancuri” să fie un promotor al umorului și lucrurilor frumoase           

Valeriu Rașcu este fondatorul proiectului „Banca de Bancuri” și de mai bine de 7 luni muncește intens, dar și se bucură de aprecierile a zeci de mii de oameni. În cadrul unui interviu pentru SHOK.md, vloggerul a vorbit despre cum și când a lansat acest proiect video, cât de greu îi este să realizeze filmulețele, dar și alte detalii curioase din activitatea sa.

SHOK.md: Valeriu, când, cum și ce te-a determinat să lansezi „Banca de Bancuri”?

Valeriu Rașcu: Toți cei care mă cunosc știu că îmi place să glumesc. Astfel, pe 3 decembrie 2016 am decis cu titlu de experiment să încarc unele video pe Facebook și Youtube. Reacția publicului m-a determinat să continui 🙂

SHOK.md: De ce ai ales denumirea „Banca de Bancuri”?

V.R.: Moldova a fost zguduită de criza din domeniul financiar-bancar, iar când mă gândeam la denumirea paginii/canalului – am zis că eu voi crea o bancă, una care să inspire încredere prin glume și umor, o bancă a tuturor 🙂

SHOK.md: Cine mai face parte din echipa „Băncii”?

V.R.: Din echipa Băncii fac parte toți acei care apar în filmulețe, care urmăresc/dau like/distribuie/comentează 🙂 și așa mai departe.

SHOK.md: Care e, de fapt, scopul/misiunea acestui proiect?

V.R.: Fiecare om are nevoie de ceva care îi aduce satisfacție, eu prin acest proiect îmi iau o doză considerabilă de adrenalină. Iar dacă filmulețele create de noi sunt apreciate și bucură publicul –  satisfacția este și mai mare!

SHOK.md: De obicei, cum găsești un subiect pentru un noul filmuleț și cât durează procesul de realizare a filmulețului? De unde faci rost de mașini, obiecte, colegi de „platou”?

V.R.: Subiecte sunt inspirate din realitatea zilelor noastre, aici mult să te gândești nu trebuie 🙂 ieși în stradă și gata – ai inspirație 🙂 Mașinile sunt oferite de prieteni, iar colegii de platou sunt prieteni care mă ajuta, și le mulțumesc mult pentru asta!

SHOK.md: Pe lângă activitatea de vlogger mai ai și un job. Cum reușești să le îmbini și cât de mult diferă sau se aseamănă acestea?

V.R.: La moment nu am un job, dar atunci când îl aveam, îmbinam perfect administrarea băncii, cât și task-urile pe care le aveam zilnic în cadrul jobului. Colegii mă susțineau foarte mult și le mulțumesc pentru asta!

SHOK.md: Ai făcut actorie sau ți-ai dorit/ți-ai dori să faci?

V.R.: NU am făcut actorie, dar foarte mult aș dori să o fac, poate într-o zi… cine știe!

SHOK.md: Care a fost cel mai complicat filmuleț de realizat, de ce? Dar – cel mai amuzant?

V.R.: Cel mai complicat a fost cel cu plapuma în restaurant, când zic iubitei că sunt acasă :), deoarece am filmat în 2 locații diferite, și au apărut niște situații neprevăzute, dar mulțumesc colegilor pentru ajutor. S-a rezolvat ușor :).

Cel mai amuzant a fost ,,cum să vorbești în Transportul Public”. Eu și acum râd când îl privesc!

SHOK.md: Câți followeri ai acum, cât de mult contează numărul lor și ce crezi despre popularitate? Îți dorești să devii foarte popular?

V.R.: Pe 3 iulie „Banca de Bancuri” a împlinit 7 luni, în acest timp am adunat peste 60 de mii de urmăritori pe Facebook și peste 11 mii pe Youtube. Acest număr de urmăritori mă responsabilizează și mai mult, și nu aș vrea să îi dezamăgesc.

Nu mă consider popular și nu urmăresc să devin popular, mai degrabă – scopul meu este să creez cât mai multe video care să placă publicului.

SHOK.md: Care sunt așteptările tale în calitate de vlogger și fondator al „Banca de Bancuri”?

V.R.: Eu foarte mult vreau să mă autodepășesc, vreau să învăț lucruri și să cunosc oameni noi, iar „Banca de Bancuri” să fie un promotor al umorului și lucrurilor frumoase :).

SHOK.md: Unde te vezi peste 5 ani, dar „Banca de Bancuri” unde o vezi atunci?

V.R.: Peste 5 ani mă văd milionar, milionar în prieteni :)).

Peste 5 ani vreau ca „Banca de Bancuri” să aibă reprezentante deschise în cât mai multe orașe din lume.

Cristina GUREZ


IUL 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...