FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

(INTERVIU) Victor SUIU: „În Dubai sunt mai cunoscut decât acasă, deoarece modelling am făcut doar aici”

A reprezentat Moldova la Concursul International „Man of The World”, ce a avut loc în ianuarie curent în Dubai, și a obținut locul trei, iar fotografiile sale pot fi văzute mai peste tot în impresionantul oraș din Emiratele Arabe Unite. Este vorba despre moldoveanul Victor Suiu, care a plecat în Dubai în calitate de chelner, dar a ajuns un model de succes, cunoscut peste hotare mai mult decât în țara sa de baștină.

În cadrul unui interviu pentru SHOK.md, Victor a povestit cum a început să facă modelling, cum e viața sa în Dubai, cum reușește să arate așa bine, dacă revine în Moldova, dar și pe la ce concursuri îl vedem în curând.

SHOK: De unde și când a venit ideea/oferta de a pleca în Dubai? Din start, ai plecat în baza unui contrat în calitate de model sau povestea arabă a început altfel?

Victor SUIU: În 2010 aflându-mă în Moldova, am fost impresionat de știrile despre Dubai, orașul unde imposibilul e posibil! Deschiderea celei mai înalte clădiri din lume mi-a luat mințile! Am apelat la un serviciu specializat și am obținut un contract de muncă în calitate de chelner într-un restaurant din Dubai Mall, care e chiar sub acel zgârie-nori. După 2 ani, am plecat de acolo și m-am angajat în calitate de vânzător-consultant în boutiqe-ul Yves Saint Laurent din Emirates Mall.

Pe când lucram în acel mall, am făcut cunoștință într-un club de noapte cu o domnișoară din Liban, care era prezentatoare de știri în Dubai și care mi-a furat mințile. După ce ne-am văzut de câteva ori, nu a mai fost interesată de mine ca la început, iar apoi m-a ignorat. Atunci mi-am pus întrebarea: „Cum aș putea să o impresionez ca să-i atrag atenția din nou?” și așa am început să merg la sală.

După 10 ore de stat în picioare la muncă abia de mă țineam, dar când mă gândeam la ea găseam energie și dorință și pentru mersul la sală.

suiu

După un an și jumătate de tras de fiare la sală transformarea a fost pe măsură, dar… pe ea așa și nu am mai impresionat-o.

În schimb, atunci mi-a venit ideea de a face câteva poze și a le depune la agențiile de modelling din Dubai.

suiu1

Am început să fac modelling din 2013 doar „part time”, pentru că aveam și un job stabil în calitate de vânzător-consultant.

La început nu eram cunoscut, dar cu timpul am început să primesc din ce în ce mai multe oferte ceea ce m-a făcut să-mi las jobul în 2015 și să fac doar modelling.

Până în prezent fac doar modelling  – full time. Fotografii cu mine pot fi văzute, cu ușurință, pe panouri publicitare, mall-uri, plaje, tramvaie, site-uri bannere online, broșuri.

SHOK: Recent, ai reprezentat Republica Moldova în cadrul competiției „Dubai Man Of The World 2016” din Emiratele Arabe Unite. Cum ai fost selectat pentru acest concurs și ce înseamnă pentru tine rezultatul obținut?

V.S.: Într-o zi am fost contactat la telefon de o persoană necunoscută și m-a întrebat dacă doresc să reprezint Moldova la Concursul International „Man of The World”, ce va avea loc în Dubai, dar mai întâi trebuie să trec un casting și am acceptat să fac asta cu cea mai mare plăcere.

Rezultatul obținut înseamnă un pas înainte spre ceea ce îmi doresc eu să realizez în cariera de model.

suiuuuu

SHOK: De altfel, sincer vorbind, în urma acestui concurs ai ajuns să fii cunoscut și în Moldova. Cum se face că peste hotare ești mai celebru decât în țara natală?

V.S.: În Dubai sunt mai cunoscut decât acasă deoarece modelling am făcut doar aici, în Dubai, și în țările vecine, însă în Moldova încă nu am avut ocazia.

SHOK: La ce alte competiții de frumusețe ai mai participat? Cu ce premii și realizări în modelling de mândrești cel mai mult?

V.S.: Nu am mai participat până acum la nici un fel de competiții. „Man of The World” a fost prima provocare și mă mândresc de faptul că am reușit să atrag atenția țării noastre. Urăsc atunci când sunt întrebat uneori de unde sunt, iar când zic – Moldova, mi se spune că nu au auzit de așa țară.

suiuuuu

SHOK: Care e secretul felului în care arăți și cum te menții mereu în formă ideală?

V.S.: Secretul! Nu  țin nici un fel de dietă, îmi permit să mănânc orice-mi doresc. Sunt slab de fiere când e vorba de dulciuri. Nu reușesc să ,erg la sală în fiecare zi, dar fac tot posibilul să ajung măcar de 4 ori pe săptămână.

Locuiesc în Princess Tower, care are exact 100 de etaje, mai trag câte o fugă, din când în când, pe scări – de la parter până la etajul 100, îmi ia 20 minute. E adevărat că atunci când ajung sus arăt de parcă am stat în ploaie, dar recomand alergatul pe scări! E cel mai eficient sport din câte am încercat!

suiu3

SHOK: Faptul că arați atât de bine complică lucrurile atunci când vine forma de femei/admiratoarea sau din contra?

V.S.: Faptul că arăt atât de bine nu complică, ba dimpotrivă – simplifica lucrurile…

SHOK: Tu ce apreciezi la o femeie, cum arată femeia ideală în opinia ta? Ai găsit-o deja pe cea care ți-a cucerit inima?

V.S.: Despre femei îmi trebuie o săptămână și tot nu reușesc să scriu tot. Despre femeia care mi-a cucerit inima, am vorbit în prima întrebare, dar nu a fost să fie…până în prezent sunt single.

suiu6

SHOK: Cum arată viața ta în Dubai? Cum arată o zi din viața modelului Victor Suiu?

V.S.: O zi obișnuită: Recunosc faptul că mă trezesc foarte târziu, fără alarmă, deoarece mă și culc târziu. Ziua sunt contactat de agențiile de modelling, lucrez cu mai multe agenții deodată, merg la casting-uri, iar dacă reușesc să prind puțin soare merg și la plajă, care e chiar peste drum. Seara merg la sală, iar după sport mă întâlnesc în oraș cu prietenii și mergem să ne distrăm.

SHOK: Cât de des vii în R.Moldova? Planifici o revenire definitivă în viitor, aici?

V.S.: În Moldova vin în fiecare an, nu mi-am făcut încă planuri pe viitor să mă întorc, dar niciodată nu se știe ce aduce ziua de mâine, așa că rămâne de văzut.

suiu11

SHOK: Care sunt planurile tale de viitor? La ce concursuri și în ce proiecte te vedem în 2017?

V.S.: Nu pot să spun că mi-am făcut planuri mari de viitor, dar pentru 2017 – voi participa la proiectele „Topmodel”, „Cosmopolitan” și „Mr.Dubai”, finala căruia va avea loc pe 27.01.2017.

Recent, am fost contactat telefonic de către organizatorii concursului „Man of The World” și am fost întrebat dacă vreau să reprezint R.Moldova la un nou concurs „Man of The World”, ce va avea loc în iulie 2017, în Filipine, cu participarea reprezentanților a 50 de țări. Am acceptat cu mare plăcere!

suiu2 suiu3 suiu4 suiu5 suiu6 suiu7 suiu8 suiu9 suiu10 suiu11 suiu12 suiu13 suiu14 suiu15 suiu16 suiu17

Cristina GUREZ

Foto: arhivă personală


IAN 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...