FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Ivan Goncearuc, director general de post TV: "Mă bucur să am alături o echipă de adevărați profesioniști"

Este cunoscut pentru numeroasele proiecte şi activităţi din domeniul sportului, iar de curând a acceptat o nouă provocare. Ivan Goncearuc a vorbit, pentru SHOK.md, despre calitatea de director general al Moldova Sport TV.

Detalii aflaţi în mini-interviul de mai jos:

SHOK: Cum și de ce ai decis să vii în această calitate?

I.G.: Am fost invitat să ocup acest post de către patronul televiziunii, domnul Tudor Gorea, pentru a aduce un suflu nou în cadrul Moldova Sport datorită, în primul rând, activităților și experienței mele anterioare în materie de gestionare a proiectelor mediatice pe nișa sport. M-am decis destul de greu să accept pentru că sunt implicat în cadrul companiei mele de organizare a evenimentelor sportive – Sports Team Events, alături de care, vom ridica la un nou nivel valoric tenisul pentru amatori din RM, dar am decis să merg pe mâna acestei noi provocări și pentru că mi-aș dori să aducem pe sticlă ceea la ce visam când eram copii – cât mai mult sport autohton în transmisiune directă.

Sunt sigur că vom face lucruri frumoase alături de echipă și deja ne bucurăm de primele schimbări importante – semnarea unor acorduri cu cluburile din Divizia Națională și cu Federația de Minifotbal din RM, pentru transimisiuni live la postul nostru tv.

SHOK: Ce înseamnă pentru tine funcția de director general?

I.G.: Funcția nu este decât o îmbinare de litere, aranjate frumos pentru urechile celor care nu știu ce presupune o astfel de responsabilitate.

SHOK: Ce ți-ai propus să faci în noua funcţie?

I.G.: Mai corect ar fi de spus – ce ne-am dori să facem, pentru că fără echipă nu este nimic posibil. Și eu mă bucur să am alături o echipă de adevărați profesioniști, nume cunoscute în domeniu, așa ca producătorul nostru general, Mihai Burciu sau directorul tehnic proaspăt venit, Sergiu Ungureanu, oameni despre care acțiunile lor vorbesc și desigur tot colegiul de redacție!

De facto vrem să încercăm să aducem acel climat normal în cadrul unei instituții de presă tv, absolut necesar bunei funcționalități a companiei. Vom aduce content (deja o facem) autohton cât mai mult pe sticlă și vom încerca, în timp, să reluăm negocierile cu companiile deținătoare de drepturi pentru competițiile importante internaționale. La moment, obiectivul principal este intrarea în normalitate și accent pe conținutul autohton.

SHOK: Și, cum rămâne cu celelalte activități ale tale?

I.G.: În principiu, celelalte activități țin de același domeniu așa că nu mă îndepărtez foarte mult de ele. Unele sunt la autogestiune deja, altele – pe cale. Așa sau altfel, STE Group va aduce și în acest an, o mulțime de competiții dedicate amatorilor de sport din RM.

Cristina GUREZ
foto: arhivă personală


MAR 4, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...