FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Top-5 BURLĂCIȚE din blogosfera moldovenească, ediția 2017!

Anul 2016 a fost unul productiv pentru mai multe bloggerițe – unele s-au îndrăgostit, altele s-au logodit, iar unele chiar s-au măritat. Așa că, SHOK.md vine cu ediția 2017 a clasamentului burlăcițelor din blogosfera autohtonă.

1. Diana Mocanu este bloggerița care s-a pornit să cutreiere lumea. A vizitat peste 40 de țări și deseori nu e în capitală. Scrie impresiile și recomandările din călătorii pe blogul său, are mulți followeri, dar…nu au auzit de vreun inel….deocamdată!

diana

2.Mihaela Roșcov e cea care scrie, pe blogul său, des despre bărbați și femei, despre relațiile umane. E independentă, exigentă și știe sigur ce și pe cine vrea, așa că așteptăm să vedem cine va fi alesul!

miha

3.Vlada Cotorobai e fata care scrie, pe blog, despre modă, adoră culoarea neagră și, recent, a fost suficient de curajoasă încât să realizeze o ședință foto în lenjerie intimă. Frumoasa brunetă (am înțeles noi) e single….sau greșim?!

vlada

4.Nelly Șargu a făcut schimbări în viața sa, în anul ce a trecut. Acum ea își împarte activitatea între blog și crearea de bralette – noua ei pasiune și mică afacere. Noutăți pe plan amoros nu am aflat, așa că Nelly e și în acest an în clasamentul burlăcițelor.

nelly 

5.Cristina Burlacu deține un blog de modă și impresii din călătorii, dar pentru admiratorii ei este o mică problemă – la moment e stabilită cu traiul în America. Bloggerița muncește și, totodată, călătorește și scrie pe blog despre viața de acolo.

burlacu

SHOK.md precizează: În top nu au fost incluse, bloggerițele care indică public faptul că sunt într-o relație sau sunt logodite.

Și deși sunt mai multe bloggerițe–burlăcițe, redacția a decis să fie doar 5, așa cum și topul burlacilor a fost cu 5 bloggeri.

SHOK.md


FEB 2, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...