FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Cine-i următorul? Top – 5 BURLACI în blogosfera din Moldova, ediția 2017!

După ce a fost realizat topul burlacilor din blogosferă în 2016 – unii s-au căsătorit, alții au renunțat la blogging, iar unii abia și-au lansat blog, așa că topul burlacilor din blogosfera autohtonă cere să fie actualizat. SHOK.md vine cu ediția 2017 a bloggerilor-burlaci și când spunem bloggeri (ca să fie clar) nu ne referim și la vloggeri.

1. Nicolae Apostu este, probabil, cel mai popular blogger burlac și asta nu pentru că nu ar avea verighetă, ci pentru că e activ și știe când, cum și ce să scrie. A trecut de 30, uneori mai face glume pe seama faptului că ar fi putut avea copii de 10 ani, totuși…încă nu am auzit să aibă planuri de însurătoare. Sau greșim?

apostu

2. Andrei Curăraru continuă să fie printre fruntașii clasamentului. Între timp a trecut în tabăra celor de 30, a făcut schimbări în viața sa și a plecat la studii în Budapesta. Continuă să fie la fel de activ pe rețelele de socializare chiar dacă e departe, dar nu am auzit de vreo logodnă…

curararu

3. Mihail Bagas are 31 de ani, deține un blog, unde scrie și face și videoblogging. El e bloggerul care comentează evenimentele de actualitate, iar pe rețelele de socializare indică faptul că e „singur”. Nu trebuie să trecem cu vederea faptul că e …fierbinte, or de Bobotează s-a scăldat la -20 de grade.

bagas

4. Vadim Suveica a continuat și continuă să scrie despre călătorii și promoții la bilete avia. Și, se pare că, nu se grăbește să-și pună verigheta pe deget. Cel puțin, din informațiile publice nu ar părea că bat clopote de nuntă.

suveica

5. Mircea Mitrofan călătorește România-n lung și-n lat, dar și peste hotarele ei, lucrează în televiziune și vine în vacanțe acasă. Fetelor, nu e însurat…încă, dar este o mică problemă (sau nu) 🙂 – locuiește la București.

mircea

SHOK.md precizează: Topul reflectă opinia membrilor redacției, a fost realizat în baza informațiilor disponibile în spațiul public, în baza intensității activității bloggerilor, dar și evitând pe cei cu statutul – „logodit”. De menționat că, majoritatea dintre bloggerii activi sunt căsătoriți.

SHOK.md


IAN 31, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...