FRESH
Aşa l-a cucerit Melania pe Donald Trump? Fotografii nud cu Prima Doamnă ...
Noua iubită a lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, mesaj pentru Angelina ...
Melania Trump are statuie de bronz în orașul natal din Slovenia
5 REGULI pentru o vacanță COMODĂ CU PRIETENII! Vezi ce secrete dezvăluie ...

Valentina Andronic: „În acești doi ani, de când am lansat Valand Magazine, am avut de înfruntat multe obstacole”

Revista Valand împlinește, în curând, doi ani de când s-a lansat pe piața media autohtonă. Cu această ocazie, cei care muncesc pentru fiecare ediție a produsului media au decis să desfășoare mai multe acțiuni și evenimente inedite. Valentina Andronic, fondatoare și redactor șef Valand Magazine, în cadrul unui interviu pentru SHOK.md, a dezvăluit unele dintre surprizele pregătite pentru ziua de sâmbătă, 6 noiembrie curent.

SHOK.md: Revista Valand împlinește foarte curând 2 ani de la lansare pe piața media din țara noastră. Cum descrieți acești doi ani, ce ați reușit să faceți? Cine și ce stă în spatele acestor realizări?

Valentina Andronic: Ar fi 2 ani mult sau puțin, este dificil de spus. Cu siguranță, pot menționa că în acești 2 ani am avut de înfruntat multe obstacole, care în prezent îmi par a fi momente despre care îmi reamintesc cu zâmbet pe față – ne-au ajutat să devenim mai buni, mai puternici și mai organizați. Echipa VALAND mereu a fost atentă la detalii, ambițioasă și foarte insistentă.

VALAND a pornit de la câteva idei creative de photo shooting-uri și video reportaje. Inițial am pornit proiectul pe platforma online, ca mai apoi să-l aducem și la standarde ”glance”. La moment, consider că, cel mai mare succes pe care-l avem ca revistă tipărită, este cel că ultima ediția s-a vândut foarte bine, peste 2000 reviste vândute – un indiciu ireproșabil al faptului că VALAND Magazine este o revistă răsfoită și citită.

Mai mult ca atât, vara aceasta ne-a adus și alte surprize – VALAND Magazine a fost desemnată ca cea mai notorium revistă din R. Moldova, obținând numărul maximal de voturi pe site-ul de voting al concursului.  La sigur, este devreme de a face comparații cu careva giganți ai glance-lui autohton, dar iarăși am obținut un indiciu – și anume acel, că revista noastră este citită, iubită și răsfoită.

Cred că am reușit să facem față, datorită prietenilor noștri, în primul rând. Katalina Rusu, Max Zavidia, Samir Loghin, Ivan și Rodica Aculov, Tatiana Spînu, Serj Kuzenkoff, Olia Tira, Diana Brescan, Natalia Duminică și mulți alții – ne-au fost alături, ne-au susținut în photo shooting-uri și în toate ideile trăsnite cărora am decis să le dăm viață. Atunci când am lansat ideea de VALAND Magazine, la sigur nu ne-am gândit că vom avea susținerea acestor prieteni – datorită lor am obținut nu doar succese, dar și încrederea în forțele proprii.

andronic-4

SHOK.md: Cu ocazia acestei aniversări, organizați și mai multe acțiuni și evenimente. Cum anume vor fi marcați cei doi ani ai revistei?

V.A.: Luna noiembrie este luna sărbătorilor pentru echipa VALAND. Fiind o revistă Fashion&Lifestyle avem o colaborare frumoasă cu CIE MoldExpo și anume Moldova Fashion Expo, organizată între 3 și 6 noiembrie. Am pregătit un program interactiv la stand-ul revistei pe perioada expoziției și un Fashion Show senzațional pentru data de 6 noiembrie, care va da start la ora 14:00, iar cireașa de pe tort va fi colecția Danielei Danilova&Natalia Mickani – ”Royal Collection”. Colecțiile Danielei și Nataliei mereu impresionează și te lasă fără cuvinte. Intrarea la Fashion Show va fi pe invitații, pe care puteți să le obțineți chiar la noi la birou.

Peste o săptămână de la Fashion Show vom da și o petrecere de zile mari, așa cum obișnuim, în incinta unui restaurant de lux din capitală. Petrecerea va fi acompaniată de lansarea ediției de noiembrie-decembrie a revistei. Așteptăm prietenii cei mai apropiați la petrecere și numărul acestora deja a trecut de 200. Am pregătit un program exclusiv și suntem siguri că, acesta va fi apreciat la justa sa valoare.

andronic-1

SHOK.md: Ce își propune și ce planuri are echipa ta pentru următorul an?

V.A.: Planurile sunt, ca de obicei, GRANDIOASE. Nu plecăm departe de photo shooting-uri și de glance, dar vă deschid un mic secret – deja în luna martie ne așteaptă un show de excepție, un show care va deveni tradiție, organizat la fiecare jumătate de an. Ce ține de platforma online, iarăși venim cu surprize – avem câteva proiecte video, care vor prinde culoare deja în luna decembrie. Fiți cu ochii pe noi și promitem că o să vă uimim!

andronic-2   andronic-5

SHOK.md


OCT 31, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...