Ion Chicu, despre scandalul legat de Natalia Morari: Să-i scrie „mulțumesc” acei mulți, dar nimici, aduși de ea la putere

 Ion Chicu, despre scandalul legat de Natalia Morari: Să-i scrie „mulțumesc” acei mulți, dar nimici, aduși de ea la putere

Fostul prim-ministru, Ion Chicu le sugerează politicienilor, care s-au perindat la guvernare în ultimii 10 ani, să-i transmită, măcar în privat, un mulțumesc jurnalistei Natalia Morari, criticată dur după ce a recunoscut public că are un fiu cu omul de afaceri, Veaceslav Platon, scrie SHOK.md, cu referire la UNIMEDIA.

„Nataliei Morari mulți îi datorează multe. Mai ales acei „indignato-dezamăgiți”. Trebuie să-i scrie „mulțumesc” (măcar în privat) acei mulți, dar nimici, aduși de ea la putere în ultimii 10 ani.
După ieri, și cei „linșați” de ea prin studiouri au motiv de-un „grand merci”.
Eu, îi doresc sănătate și puteri pentru a crește și educa copilul! Și mulțumesc, bineînțeles”, a scris, Ion Chicu pe Facebook.

Jurnalista Natalia Morari a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, aceasta spune că în ultimele săptămâni a fost șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața sa personală. Jurnalista se retrage din fața ecranelor pentru o perioadă nedeterminată, însă promite că va reveni la timpul potrivit cu un nou format de emisiune.

Serviciul de Informații și Securitate s-a autosesizat în legătură cu declarațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinsa implicare a reprezentanților instituției în acțiuni de șantaj împotriva Nataliei Morari. Asta după ce jurnalista a dezvăluit că tatăl copilului ei este Veaceslav Platon și a menționat că în ultimele săptămâni ar fi fost șantajată de către oameni din SIS cu aceste detalii din viața personală.

Omul de afaceri Veaceslav Platon a publicat, la sfârșitul lunii iulie, pe o rețea de socializare, o poză în care apare un bebeluș ce seamănă leit cu fiul Nataliei Morari. Atunci, administratorul paginii spunea că a fost publicată din eroare.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată- donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.