Ionela Hadârcă lansat o carte în care se vor regăsi majoritatea părinților: Pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte

 Ionela Hadârcă lansat o carte în care se vor regăsi majoritatea părinților: Pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte

Ionela Hadârcă anunță lansarea noii sale cărți „UHU! Ghid de reeducare a părinților”, dedicată atât micilor cititori, cât și adulților. Potrivit autoarei nu doar părinții și bunicii sunt cei care îi pot educa pe copii. Uneori, e posibil (ba chiar trebuie) să fie invers”, scrie SHOK.md.

„Cine a spus că părinții sunt cei care trebuie să-i educe pe copii, și nu invers?

Micii mei cititori, cu frații ne-am clarificat.Următoarea sarcină e și mai complicată, și anume- de a-i da la brazdă pe părinți. Va fi greu, dar vă ajut puțin și vă dau un mentor de încredere- pe bufnița Uhu.
Aștept dare de seamă despre întreg procesul de reeducare, despre greutățile întâlnite și reușitele atinse.
Iar voi, dragi părinți, întotdeauna ideali, pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte. Cu ochi foarte bulbucați…”, a menționat aceasta pe pagina ei de Facebook.
Cartea este despre o bufniță înteleaptă (și foarte modestă), Uhu Ciuf-de-Pădure care iși petrece timpul comparând viața familiei sale – formată din soție, doi pui și bunicii – cu cea a familiei Tartinescu, care locuiește în blocul de lângă pădure și astfel trage cele mai ințelepte și neașteptate concluzii despre cum iși educă părinții copiii.
Cartea are 64 de pagini.

Citește și