Ionela Hadârcă lansat o carte în care se vor regăsi majoritatea părinților: Pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte

 Ionela Hadârcă lansat o carte în care se vor regăsi majoritatea părinților: Pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte

Ionela Hadârcă anunță lansarea noii sale cărți „UHU! Ghid de reeducare a părinților”, dedicată atât micilor cititori, cât și adulților. Potrivit autoarei nu doar părinții și bunicii sunt cei care îi pot educa pe copii. Uneori, e posibil (ba chiar trebuie) să fie invers”, scrie SHOK.md.

„Cine a spus că părinții sunt cei care trebuie să-i educe pe copii, și nu invers?

Micii mei cititori, cu frații ne-am clarificat.Următoarea sarcină e și mai complicată, și anume- de a-i da la brazdă pe părinți. Va fi greu, dar vă ajut puțin și vă dau un mentor de încredere- pe bufnița Uhu.
Aștept dare de seamă despre întreg procesul de reeducare, despre greutățile întâlnite și reușitele atinse.
Iar voi, dragi părinți, întotdeauna ideali, pregătiți-vă să vă priviți puțin dintr-o parte. Cu ochi foarte bulbucați…”, a menționat aceasta pe pagina ei de Facebook.
Cartea este despre o bufniță înteleaptă (și foarte modestă), Uhu Ciuf-de-Pădure care iși petrece timpul comparând viața familiei sale – formată din soție, doi pui și bunicii – cu cea a familiei Tartinescu, care locuiește în blocul de lângă pădure și astfel trage cele mai ințelepte și neașteptate concluzii despre cum iși educă părinții copiii.
Cartea are 64 de pagini.