iPhone 13 nu există, dar îl poți comanda, ca să fii primul: Cât costă varianta din aur cu meteoriți

 iPhone 13 nu există, dar îl poți comanda, ca să fii primul: Cât costă varianta din aur cu meteoriți
0Shares

Când vine vorba de gadgeturi de top, niciunul nu este mai așteptat decât iPhone 13 Pro, iar rușii de la Caviar au început deja să-l promoveze într-o variantă extravagantă, scrie SHOK.md, cureferire la UNIMEDIA.

Nu se știe cu precizie când se va lansa iPhone 13, dacă se va numi așa sau producătorul va opta pentru un nomenclator diferit. Cu toate acestea, rușii de la Caviar, cunoscuți pentru gadgeturile lor din aur masiv cu o bucată de istorie, au dezvăluit unul dintre modurile în care vor promova viitorul gadget Apple.

Ca referință, la fiecare câteva luni, Caviar anunță un gadget de top, de obicei un iPhone sau iPad, cu o carcasă de pe spate înlocuită, la fel și lateralele. Pentru a justifica prețuri care ajung cu ușurință la zeci de mii de dolari, se optează de obicei pentru o combinație de aur masiv cu titan, platină, diamante și alte extravaganțe. Aici nu este vorba despre specificații hardware, pentru că acelea rămân neschimbate de la producătorul original al dispozitivului.

Noua serie de iPhone 13 Pro dezvăluită de ruși are o inspirație cosmică. Deși discutăm de prototipuri, având în vedere că Apple nu a oferit informații legate de modul în care vor arăta noile gadgeturi, sunt șanse mari ca acestea să fie iterații cât de cât finale în raport cu ce vei putea cumpăra.

Intitulate Parade of Planets, aceste versiuni de iPhone 13 vor fi disponibile în 2 variante, aurii și negre. Versiunea neagră va fi acoperită cu titan înnegrit, un material folosit în industria spațială. Dacă îți place aurul, terminalele din imaginea alăturată sunt acoperite cu două straturi aurii de 7 microni grosime și o puritate de 999. Prețul începe de la 14.290 de dolari. Modelul din titan este un pic mai ieftin, 12.750 de dolari.

Noua serie de iPhone 13 Pro dezvăluită de ruși are o inspirație cosmică. Deși discutăm de prototipuri, având în vedere că Apple nu a oferit informații legate de modul în care vor arăta noile gadgeturi, sunt șanse mari ca acestea să fie iterații cât de cât finale în raport cu ce vei putea cumpăra.Intitulate Parade of Planets, aceste versiuni de iPhone 13 vor fi disponibile în 2 variante, aurii și negre. Versiunea neagră va fi acoperită cu titan înnegrit, un material folosit în industria spațială. Dacă îți place aurul, terminalele din imaginea alăturată sunt acoperite cu două straturi aurii de 7 microni grosime și o puritate de 999. Prețul începe de la 14.290 de dolari. Modelul din titan este un pic mai ieftin, 12.750 de dolari.

Pe spate ai reprezentări ale celor șase planete, de la Mercur la Saturn cu șase bucăți de meteorit.

 

0Shares