Irina Fodor, gesturi controversate în direct, în fața lui Ștefan Bănică Jr! Ce s-a văzut la TV: „O domină, nu degeaba a fost prinsă la el acasă”

 Irina Fodor, gesturi controversate în direct, în fața lui Ștefan Bănică Jr! Ce s-a văzut la TV: „O domină, nu degeaba a fost prinsă la el acasă”

Urmăritorii Irinei Fodor au ținut să-i atragă atenția prezentatoarei TV asupra modului în care moderează emisiunea, când este în preajma lui Ștefan Bănică Jr, scrie SHOK.md cu referire la wowbiz.ro.

Cei de acasă au îndemnat-o pe vedetă să fie mai degajată atunci când artistul încearcă să interacționeze cu ea, în direct:

„Îmi place foarte mult felul tău de a fi și mi se pare că faci o treabă foarte bună, dar trebuie să fii puțin mai relaxată când @stefanbanica.official încearcă să interacționeze cu tine! Îmi imaginez că nu este ușor să faci o emisiune live, dar pe sticlă se observă că nu aveți o chimie! Doar relax, cred că o să vă iasă super!!”, a scris una dintre urmăritoarele Irinei Fodor, pe Instagram.

Criticile la adresa Irinei Fodor nu s-au rezumat doar la interacțiunea vedetei cu Ștefan Bănică Jr în fața reflectoarelor. Unii dintre cei de acasă consideră că soția lui Răzvan Fodor încearcă să o imite pe Iulia Vântur

„E crispată rău de tot. Stă cocoșată, strânge mâinile ălea. O domină Bănică ,nu degeaba a fost prinsă la el acasă. Ea vrea să o imite pe Iulia Vântur, dar nicio șansă”.

Prea multă importanță își dă și din cauza ei lumea nu s-a uitat la emisiunile unde prezintă ea.„, a scris o altă urmăritoare, în dreptul unei fotografii postate de Irina Fodor, pe rețelele de socializare.

 

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și