Irina Rimes, criticată dur pe Internet, după ce s-a vaccinat anti-Covid: „Nu mai minți ”

 Irina Rimes, criticată dur pe Internet, după ce s-a vaccinat anti-Covid: „Nu mai minți ”

Ieri, Irina Rimes s-a vaccinat cu prima doză de vaccin anti-Covid. Artista a imortalizat momentul, după care a distribuit imaginea pe rețelele de socializare. Câțiva urmăritori nu au înțeles gestul vedetei și au început să o critice în comentarii, scrie SHOK.md.

Rimes a menționat la descrierea fotografii că nimeni nu a impus-o și nici nu a fost plătită ca să facă acest anunț în mediul online. Artista a mai adăugat că vrea concerte, iar în acest sens crede că vaccinul va avea un rol important în reluarea activității artiștilor.

„M-am vaccinat. Nu m-a pus nimeni, nu m-a plătit nimeni sa vorbesc despre asta și nu reprezint interesele nimănui. Reprezint interesele mele personale, pur egoiste. M-am vaccinat pentru ca NU MAI POT FĂRĂ CONCERTE, m-am vaccinat pentru ca vreau sa ma întorc pe scena. M-am vaccinat pentru ca vreau sa revenim la normal cât mai curând posibil. Mi-e dor de NORMAL”, a scris Irina Rimes într-o postare pe Instagram.

Câțiva fani a vedetei au reacționat negativ când au văzut postarea: „”Problema e că dacă nu te-a pus nimeni și nu te-a plătit nimeni, de ce trebuia să spui despre asta și de ce trebuia să faci poza acestui moment? Nu cred că era necesar. Spui că a fost un scop egoist, dar prin gestul tău îi îndemni și pe alții să o facă…te cam contrazici. Sănătate multă îți doresc și optimism în ziua de mâine!/ Te-ai vaccinat, altfel nu mai aveai concerte, contul scădea, viața frumoasă cu care ești obișnuită nu ar mai exista și uite așa ești….. „șantajabilă”/Mai mult ca sigur te-a pus cineva să postezi, nu mai minți, tu și alții mințiți într-una că nu vă impune nimeni dar totuși vă pune. Știi că nu e legal? pentru că tu ai urmăritori și ești o vedetă ,un artist și tu poți influența deciziile altora? știi că nu e legal? Normal că știi dar banul vorbește în cazul de față.”.

Artista la rândul ei a venit și ea cu o reacție: „Am postat pentru că așa-mi dictează simțul civic. Pentru că am încredere în ce-mi spun doctorii și cred că ar trebui să avem cu toții încredere. Când mă doare ceva, nu caut răspunsuri pe forumuri ci mă duc la doctor. Nu cred în valurile informaționale nefiltrate ce se perindă pe rețelele sociale ca și cum ar fi o mare de știri și poți să-ți alegi ce-ți convine și ce nu. Nu mă cumpără toate teoriile conspiraționale ce se plimbă din gură în gură. Iar dacă tot vorbim de sistem, eu cred că sistemul suntem noi, cetățenii, și dacă nu vom participa la îmbunătățirea lui, acesta nu va funcționa niciodată în favoarea noastră, și aici mă refer nu doar la vaccin.

Și, DA, am postat pentru că vreau concerte cu OAMENI IN PUBLIC. Acesta este răspunsul meu la întrebarea “ de ce ai postat?”.Vă doresc doar sănătate și sărbători fericite tuturor celor care sărbătoresc Sfintele Pasti”,  a replicat Irina Rimes pe pagina ei de Facebook.