Irina Rimes, despre momentele dificile din viața ei: „Am fost de multe ori acolo, jos”

 Irina Rimes, despre momentele dificile din viața ei: „Am fost de multe ori acolo, jos”

Irina Rimes a vorbit despre momentele dificile din viața ei, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, mărturisind că s-a confruntat cu depresia și anxietatea. Cu toate acestea și-a creat un „filtru” și a reușit să întoarcă lucrurile în favoarea ei, devenind mult mai puternică, scrie SHOK.md.

„Am fost în depresie, dar am ieșit de acolo. Am fost de multe ori acolo jos, dar mă întrebam mereu dacă există mai jos de atât sau ăsta e cel mai jos și eu sunt mega puternică și pot să ies de aici când vreau eu.

Uneori am impresia că tot timpul sunt anxioasă. Ca să nu fiu anxioasă, trebuie să mă simt foarte în largul meu. Am un filtru și filtrul ăsta este aproape mereu. Îl scot numai când sunt singură sau când sunt cu un prieten care poate să-mi ierte orice. În rest, mereu există un filtru’, i-a dezvăluit Irina Rimes lui Damian Drăghici.

Artista a mai adăugat că: „Din cauza acestei anxietăți am avut multe probleme. M-a încurcat în multe feluri …să mă exprim sau să scot ‘substanța’ din mine în cel mai frumos mod, așa cum știu că aș putea. Că eu aș putea, aș putea orice, dar există aceste mici chestii care mă încurcă și unul dintre ele e anxietatea”.