Iubita pe care Prințul Harry și Harry Styles au împărțit-o în trecut s-a sinucis

 Iubita pe care Prințul Harry și Harry Styles au împărțit-o în trecut s-a sinucis

Înainte de-a se însura cu Meghan Markle, Prințul Harry a avut o viață amoroasă stufoasă, urmărită îndeaproape de tabloide. Harry Styles este și el de mare interes când vine vorba despre partenerele sale. Cei doi englezi au fost vreodată rivali?

De când a părăsit trupa de băieți One Direction și și-a lansat cariera solo, cântărețul britanic a intrat și mai mult în vizorul tuturor. Cam ca Prințul Harry care este subiect de presă – de scandal – de când s-a născut.

Înainte de-a forma un cuplu cu Olivia Wilde, Harry muzicianul a mai fost implicat în idile cu A-listeri. Taylor Swift, Nicole Scherzinger și Kendall Jenner s-au numărat printre fostele lui iubite cunoscute.

Pe lângă faptul că sunt amândoi britanici, că au o viață petrecută în lumina reflectoarelor și că dețin același nume mic, Harry Style și Prințul Harry mai au ceva în comun… De fapt, pe cineva. Se pare că cele două vedete s-au iubit cu aceeași femeie.

Când Styles și-a început relația cu Olivia Wilde, toată lumea comenta diferența de 10 ani dintre ei. Însă nu era pentru prima dată când avea o iubită mai mare decât el. Revista Glamour susține că starul pop a întâlnit-o pe prezentatoarea TV Caroline Flack la „The X Factor”, în 2011, când el n-avea mai mult de 17 ani și ea avea 31.

„Știam deja că se îndrăgostise de mine, n-a ascuns deloc acest lucru”, a dezvăluit jurnalista în autobiografia „Storm in a C Cup”. „Când a ieșit din casa mea, la un moment dat, lumea a început să strige după mine că sunt pedofilă sau perversă”, a continuat ea mărturisirile. Având parte de asemenea comentarii, cei doi amorezi s-au despărțit într-un final.

Aura Mereuta

https://shok.md