Jennifer Aniston a pus capăt unor prietenii! Motivul mai puțin obișnuit pentru care a luat această decizie

 Jennifer Aniston a pus capăt unor prietenii! Motivul mai puțin obișnuit pentru care a luat această decizie

Actriţa Jennifer Aniston a anunţat recent că a luat decizia de a renunţa la toţi prietenii săi care refuză să se vaccineze împotriva noului coronavirus, informează BBC.  Anunțul a fost făcut de vedetă pe pagina ei de Instagram în secţiunea Stories, scrie SHOK.md.

Vedeta americană a dezvăluit că a „pierdut câteva persoane din rutina (ei) săptămânală” care au decis să nu se vaccineze împotriva Covid-19.

Câțiva dintre urmăritorii ei de pe Instagram au întrebat-o de ce este atât de îngrijorată, având în vedere că fusese vaccinată.

„Dacă ai contractat noua variantă a virusului, poţi să mi-o transmiţi şi mie. S-ar putea să mă îmbolnăvesc ușor, dar nu voi fi internată la spital și nici nu voi muri. Dar pot să-l transmit altcuiva care nu are vaccinul și a cărui sănătate este compromisă (sau are o afecțiune existentă anterior) și, prin urmare, aș pune viața lor în pericol”, a explicat actrița, într-un mesaj online publicat joi.

În interviul său pentru InStyle, publicat marți, Aniston a spus: „Există încă un grup mare de oameni care sunt împotriva vaccinurilor sau pur și simplu nu ascultă faptele. Este un adevărat păcat.

Tocmai am pierdut câțiva oameni din rutina mea săptămânală care au refuzat sau nu au dezvăluit (dacă au fost sau nu vaccinați) și a fost regretabil. Cred că este obligația ta morală și profesională de a informa,  în legătură cu acest lucru.

Aceasta a mai adăugat: „Este dificil, pentru că fiecare are dreptul la propria opinie – dar o mulțime de opinii nu se sunt bazate pe nimic, cu excepția fricii sau propagandei”.

Aniston este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, datorită rolului lui Rachel în sitcom-ul american „Friends”. La începutul acestui an, distribuția serialului a ajuns în prim-plan după ce actorii s-au reunit pe ecran, pentru prima dată în 17 ani.