Jennifer Aniston s-a săturat ca oamenii să presupună că a ales „cariera în locul copiilor”: „Ei nu știu nimic despre starea mea medicală”

 Jennifer Aniston s-a săturat ca oamenii să presupună că a ales „cariera în locul copiilor”: „Ei nu știu nimic despre starea mea medicală”
Actrița în vârstă de 52 de ani a acordat un interviu pentru The Hollywood Reporter în care a vorbit despre viața sa personală și concepțiile greșite cu care se confruntă, scrie SHOK.md cu referire la eva.
„Aveam obiceiul să iau totul personal – zvonurile despre sarcină și presupunerile de tipul ‘a ales cariera în locul copiilor’”, a declarat vedeta.
„E ceva de genul ‘Nu ai nicio idee ce se întâmplă cu mine din punct de vedere personal, medical, de ce nu pot avea copii, dacă pot avea’. Ei nu știu nimic”, a spus vedeta, adăugând că astfel de speculații o rănesc.
Jennifer a declarat pentru Vanity Fair în 2006, după despărțirea de Brad Pitt, că și-a dorit întotdeauna copii.
Lacey Rose, jurnalista Hollywood Reporter care i-a luat interviul, i-a amintit de o discuție cu Gloria Steinmen despre faptul că valoarea femeilor este bazată pe faptul sunt căsătorite sau nu sau dacă au copii sau nu.
Aniston a declarat că unele femei celebre, printre care Dolly Parton, au reușit să scape de acest obicei de a fi definite de bărbați sau copii.
Vedeta a mai spus că există un „dublu standard”, care este în avantajul bărbaților.
„Bărbații se pot căsători de câte ori doresc, se pot căsători cu femei mai tinere, de 20, 30 de ani.
Femeilor nu li se permite acest lucru”, a declarat ea.
Starul din „Friends” a vorbit și despre relația dificilă cu mama sa, actrița Nancy Dow, care a murit în anul 2016.
„Am crescut în preajma unei persoane care s-a victimizat constant și nu mi-a plăcut acest lucru. Am știut că această persoană mi-a dat un exemplu de cum nu îmi doream să devin, și nu voi deveni niciodată așa”, a spus ea.
În 2015, vedeta a dezvăluit pentru Hollywood Reporter că mama sa o critica foarte mult în copilărie pentru că nu se ridica la standardele acesteia de frumusețe.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și