Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani de la despărțire. Cum a reacționat Alex Rodriguez

 Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat după 17 ani de la despărțire. Cum a reacționat Alex Rodriguez

După ce au apărut numeroase speculații cum că Jennifer Lopez și Ben Affleck ar forma un cuplu, cei doi au fost fotografiați împreună, scrie SHOK.md.

Potrivit spynews, faimoasa artistă a fost surprinsă de paparazzi, împreună cu Ben Affleck, în timp ce se aflau în aceeași mașină. Jennifer Lopez și celebrul actor au petrecut un weekend la un resort luxos de ski din Montana, totuși aceasta nu ar fi prima întâlnire.

Ben Affleck, actorul în vârstă de 48 de ani, a fost fotografiat în fața casei artistei în urmă cu câteva zile. Însă, aceste situații vin doar la o lună după ce Jennifer Lopez a pus punct relației de patru ani cu Alex Rodriguez.

Un apropiat al sportivului a dat o declarație pentru E! News și spune că acesta este întristat de această situație. „Este șocat că Jennifer a trecut mai departe. Chiar credea că ar mai exista vreo șansă să se împace”, a spus o persoană din anturajul sportivului.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună în urmă cu mulți ani. Cei doi programaseră nunta în 2003, dar din nefericire au anulat-o, urmând ca după un an să se despartă oficial.