Jessie J are o nouă relație, la câteva luni de când a pierdut o sarcină. Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată sărutându-se

 Jessie J are o nouă relație, la câteva luni de când a pierdut o sarcină. Cine este bărbatul cu care a fost fotografiată sărutându-se
0Shares

Jessie J, celebra cântăreață în vârstă de 38 de ani, are o nouă relație la câteva luni de când dezvăluia că a pierdut o sarcină, scrie SHOK.md cu referire la profm.

În vârstă de 38 de ani, cântăreața are o relație cu baschetbalistul Chanan Safir Colman. Primele zvonuri despre o posibilă relație între cei doi au apărut luna trecută, când au fost surprinși într-o vacanță. Acum, însă, artista pare să fi confirmat relația printr-o ieșire la restaurant în Los Angeles.

În imaginile surprinse de paparazzi, Jessie J nu și-a putut ține mâinile departe de iubitul ei, iar la un moment dat, aceasta l-a sărutat deși purta o mască de protecție împotriva coronavirusului.

În fotografiile respective, Jessie J apare îmbrăcată în colanți și într-un top scurt, pe care l-a asortat cu adidași și o geantă de mărime medie. PArtenerul ei a mizat, de asemenea, pentru un outfit confortabil, format din pantaloni scurți și un tricou cu mânecă lungă.

Cine este noul iubit al lui Jessie J

Chanan este un atlet profesionist consacrat. El și-a început cariera în urmă cu aproape 20 de ani, jucând pentru echipa finlandeză Lappeenrannan NMKY. El a jucat, de asemenea pentru multe echipe, iar în prezent evoluează pentru Hapoel Haifa din Israel.

Chanan are un palmares impresionant, deoarece a câștigat două campionate ale ligii finlandeze (2005, 2006), un campionat al ligii israeliene (2013) și se mândrește, de asemenea, cu o victorie a Cupei Israelului (2018).

Jessie J a pierdut o sarcină anul trecut

Jessie J reușise să rămână însărcinată, după ce în 2014 dezvăluise că nu poate avea copii pe cale naturală, dar la scurt timp după vesetea care îi bucura sufletul, a venit cea care a pus-o în genunchi: inima bebelușului din burtă încetase să mai bată.

A doua zi după această tragedie, cântăreața de 33 de ani a ținut să urce pe scenă, în cadrul unui concert restrâns pe care îl avea programat în Los Angeles. Nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi: “Vă rog să-mi fiți alături în seara asta. Trec prin multe și nu o să mă prefac că nu e așa. Nu există nimic altceva care să mă ajute mai mult decât asta (să cânte în fața oamenilor – n.r.)”, și-a început Jessie J discursul emoționant, care a decis să le povestească celor prezenți la eveniment drama prin care trece.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/