Joanna Page a născut! Ce nume a ales actriţa pentru fetiţa sa

 Joanna Page a născut! Ce nume a ales actriţa pentru fetiţa sa

Actrița Joanna Page a anunţat pe reţelele de socializare venirea pe lume a celui de-al patrulea copil. Mămica a publicat pe Instagram şi o imagine emoţionantă cu fiica sa, scrie SHOK.md, cu referire la cancan.

Căsătorită cu James Thornton din 2003, Joanna Page a anunțat, în luna august, că așteaptă cel de-al patrulea copil. Recent, aceasta a împărtăşit cu fanii bucuria pe care a trăit-o în momentul în care şi-a ţinut fiica pentru prima dată în braţe.

De asemenea, vedeta le-a dezvăluit internauţilor şi numele fetiţei, într-un mesaj emoţionant pe care l-a publicat pe reţelele de socializare.

„Bine ai venit în familia noastră, Boe Willow Russell. Te iubim din toată inima”, a scris Joanna Page pe pagina sa de Instagram.

Joanna Page și James Thornton s-au căsătorit în anul 2003, iar de atunci relația lor a fost una perfectă, asta până la început de pandemie când au fost aproape de divorț.

În cadrul unui interviu cei doi au mărturisit că în timpul primului lockdown au trecut prin momente grele. Cei doi s-au certat încontinuu, chiar nu și-au mai vorbit timp de o lună. Într-un punct aceștia chiar se amenințau cu divorțul. Însă, din fericire problemele s-au rezolvat, iar acum își așteaptă cu nerăbdare copilul.

„Am petrecut primul lockdown certându-ne și amenințând că vom divorța unul de celălalt. Apoi am trecut printr-o lună în care, literalmente, nu ne-am spus niciun cuvânt”, au declarat cei doi.

Citește și