Johnny Depp o ,,iartă” pe Amber Heard de datoria de 8 milioane? Ce spune avocatul actorului

 Johnny Depp o ,,iartă” pe Amber Heard de datoria de 8 milioane? Ce spune avocatul actorului

Johnny Depp trebuie să primească din partea fostei soții, Amber Heard, în urmă procesului de defăimare, o despăgubire de 8 milioane de dolari. Amber susține că nu poate plăti această sumă și are de gând să facă recurs. Avocatul lui Depp a declarat că actorul nu este interesat de bani, scrie SHOK.md cu referire la click.

Îi va «ierta» Johhny Depp lui Amber Heard datoria de 8 milioane de dolari? Ei bine, cert este că actrița nu are îndeajuns de mulți bani să plătească despăgubirea stabilită în cadrul procesului. Amber Heard este o actriță la început de carieră, iar evoluția ei a fost una mediocră, astfel că averea ei nu poate acoperi suma fabuloasă pe care i-o datorează fostului soț.

Unul dintre avocații din echipa lui Johnny Depp a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre procesul prin care a trecut actorul și a menționat și problema despăgubirii. Avocatul Ben Chew a declarat că Johhny Depp nu a fost niciodată interesat de bani și doar de a-și reabilita  numele în fața copiilor săi, a familiei și a fanilor.

Acum, multă lume se întreabă dacă Johnny are cumva de gând să renunțe despăgubirile în valoare de 8 milioane de dolari pe care fost soție este nevoită să i le plătească.

,,Nu pot dezvălui discuțiile dintre mine și clientul meu, Johnny Depp, dar așa cum el a spus foarte clar în cadrul procesului și cum noi am subliniat în pledoaria din final, acest proces nu a avut ca miză banii, în ceea ce-l privește de dnul. Depp. Ceea ce el a dorit a fost reabilitarea numelui în fața familiei sale și a publicului, iar acest lucru s-a întâmplat”, a declarat Ben Chew, avocatul lui Depp.

De asemenea este posibil ca Johnny Depp să prefere să renunțe definitiv la despăgubiri, având în vedere că avocata lui Amber Heard a anunțat că vrea să facă recurs, în vederea stabilirii unei sume mai mici drept despăgubire.

Amber Heard, furioasă pe victoria lui Depp

Johnny Depp este aparent sătul de întreaga situație și vrea să lase în urmă cât mai repede acest episod urât din viața sa. Actorul a mulțumit fanilor pentru susținere și le-a transmis un mesaj, la scurt timp după finalizarea procesului.

„Am fost peste tot împreună, am văzut totul împreună. Am mers împreună pe același drum. Am făcut ceea ce trebuia făcut împreună și numai pentru că vouă v-a păsat. Iar acum, vom trece peste, tot peste. Voi sunteți, ca de obicei, patronii mei, iar mie nu-mi rămâne nicio modalitate de a vă mulțumi, în afară de a vă spune că vă mulțumesc. Iubirea și respectul meu, JD”, a scris actorul, pe Tik Tok.

Amber Heard este furibundă din cauza verdictului și a publicat, prin intermediul unui reprezentant o postare în care își exprimă dezamăgirea cu privire la situație.

„În timp ce Johnny Depp spune că progresează, drepturile femeilr regresează. Mesajul verdictului către victimele abuzului domestic este… să-ți fie teamă să te deschizi și să vorbești (n.r.- despre ce ți s-a întâmplat”, a spus reprezentatul lui Amber Heard.

Maria Palade

https://shok.md/