Joker se întoarce: Cecul incredibil pe care îl va primi Joaquin Phoenix

 Joker se întoarce: Cecul incredibil pe care îl va primi Joaquin Phoenix

Vești bune pentru cei care l-au îndrăgit pe Joaquin Phoenix în rolul lui Arthur Fleck din pelicula „Joker”. Actorul a semnat pentru cel de-al doilea film și va da din nou viață personajului care i-a adus în palmares un premiu Oscar. Cecul pe care Joaquin îl va încasa pentru acest rol este unul cu adevărat impresionant! 

Potrivit click.ro, Joaquin Phoenix a reușit să obțină un premiu Oscar pentru interpretarea lui Arthur Fleck, un bărbat cu foarte multe traume nerezolvate care ajunge să comită crime și să îndemne locuitorii orașului în care trăiește la revoltă. Interpretarea emoționantă i-a adus recunoașterea mondială și un cec în valoare de 4,5 milioane de dolari.

Conform publicației Variety, Joaquin nu a fost ușor de convins să accepte să revină în pielea personajului Arthur Fleck, însă a acceptat rolul dificil în schimbul a nu mai puțin de 20 de milioane de dolari.

Motivul pentru care Joaquin nu ar fi dorit să redevină din nou Fleck în fața camerelor este unul simplu: personajul Joker este unul complex de interpretat și presupune o anume tărie psihică, conform lui Joaquin.

Joaquin Phoenix are o poveste de viață impresionantă și recunoște că moartea fratelui său l-a marcat pe vecie.

Citește și