Jose Mourinho, despre fotbalistul cu care nu s-a înțeles la Manchester United: „Îi trimitea poze ciudate fiicei mele!”

 Jose Mourinho, despre fotbalistul cu care nu s-a înțeles la Manchester United: „Îi trimitea poze ciudate fiicei mele!”

Antrenorul portughez Jose Mourinho (58 de ani) a povestit, recent, câte bătăi de cap a avut cu fotbalistul francez Anthony Martial, în perioada în care acesta îi era elev la Manchester United, scrie SHOK.md cu referire la digisport.

Atacantul din Hexagon avea o slăbiciune pentru fiica antrenorului, Matilde, și îi trimitea frecvent acesteia fotografii. Nu se aștepta ca imaginile să cadă și-n mâinile antrenorului lusitan.

Fotbalistul îi trimitea Matildei fotografii cu anumite zone ale corpului său. Chiar dacă nu a vrut să intre mai mult în detaliu, Jose Mourinho s-a arătat foarte deranjat de acest fapt, așa că a decis să ia măsuri.

Anthony Martial, îndrăgostit de fiica lui Jose Mourinho?
”Când eram la Manchester United, în 2017, Anthony Martial îi trimitea fotografii ciudate, cu corpul său, fiicei mele, care avea doar 21 de ani. Și am vorbit direct cu mama lui despre asta, apoi a încetat”, a povestit Jose Mourinho, la microfonul TalkSport.

Jose Mourinho a stat de vorbă cu mama fotbalistului și a determinat-o pe aceasta să discute cu Anthony, pentru a-i potoli ieșirile hormonale. Lucru care s-a și întâmplat.

Cum Jose Mourinho este cunoscut ca fiind un tip orgolios, Anthony Martial a fost exclus și din lotul celor de la Manchester United, ca o formă de pedeapsă pentru curajul avut.

Jose Mourinho a antrenat în Anglia timp de nouă ani, la Chelsea, Manchester United și Tottenham Hotspur. În acest timp, Matilde l-a urmat pentru a-și completa studiile.

A ales să urmeze cursurile Universității de Arte din Londra și Colegiului de Arte din Camberwell. În prezent, fiica antrenorului de la AS Roma deține un brand de bijuterii.

Jose Mourinho a antrenat pe Manchester United în perioada 2016-2018, timp de 144 de meciuri, reușind să cucerească trofeul Europa League.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și