Jumătate de ora costă câteva sute de euro: Ce tarif are dansatoarea Natalia Duminică, la nunți

 Jumătate de ora costă câteva sute de euro: Ce tarif are dansatoarea Natalia Duminică, la nunți

Dansatoarea Natalia Duminică a vorbit despre veniturile sale ca artist și dacă își poate asigura un trai decent doar din dans. Aceasta a spus că câțiva ani în urmă,  banii pe care îi făcea în Republica Moldova îi asigurau independența financiară, dar acum nu. „Într-o perioadă chiar am reușit, dar s-au schimbat foarte multe. Interesant e ideea că am fost cumva supraîncărcată în perioada când învățăm. Erau anii 2000 și încă mai era în trend, să fie localuri cu program artistic. Acuma nu mai sunt”,  a menționat Duminică în cadrul unui interviu. Totodată, Natalia a vorbit și despre programul și tarifele la nunți. Astfel, pentru de 30 de minute, aceasta cere o remunerare între 300- 800 de euro, în dependență de țară.

„Anii de colegiu m-au prins și cu multă muncă, dansam și seara. Erau multe evenimente, ne întâlneam cu toți artiștii pe la nunți, până și făceam și spectacolele mele la Filarmonica Națională sau la Teatrul Național de Operă şi Balet, ca să promovez acest stil de dans. Belly dance-ul era destul de cunoscut, dar eu voiam să arăt toate stilurile. 

În anii aceia, am reușit să fac bani și să fiu independentă. Acuma da, dar nu în Moldova”, a spus Natalia.

Întrebată dacă veniturile sale de bază sunt din dans, aceasta a răspuns că „da, eu sunt acea persoană care trăiește din ceea ce vedeți că face. Mie îmi pare că un artist nu poate fi și dansator și barista din piață. Artistul înseamnă noaptea vesel- ziua trist.

Natalia Duminică a vorbit și despre programul său în calitate de dansatoare, la nunți: „Este un program de 30 de minute, din care dansezi 4 sau cinci dansuri, în dependență ce-și doresc mirii. Nu-mi place să fac diferență între țări, dar totuși îmi dau seama că sunt diferite prețurile, în România cu 200 euro mai mult”.

Dansatoarea a dezvăluit că costul unui program la nuntă, în Republica Moldova pornește de la 300 de euro și în România ajunge la 800 de euro.