Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras” s-a sinucis la 16 ani

 Kailia Posey, fetița din show-ul „Toddlers and Tiaras” s-a sinucis la 16 ani

Kailia Posey s-a sinucis la vârsta de 16 ani, vestea morții fiind confirmată de familie. Tânăra a devenit celebră încă din copilărie, când a participat la un show TV cunoscut, iar una dintre reacțiile sale a devenit un meme folosit și în prezent de foarte mulți oameni, scrie SHOK.md cu referire la stirileprotv.ro.

Corpul neînsuflețit al adolescentei a fost găsit în mașină, într-un parc. Vestea morții tinerei Kailia Posey a fost dată cu durere în suflet de mama ei, potrivit Daily Mail.

„Nu am cuvinte sau gânduri. O fată frumoasă s-a dus”, a spus mama ei pe Facebook, publicând și o fotografie a adolescnetei.

„Deși era o adolescentă realizată și cu un viitor promițător, din nefericire, într-un moment necugetat, a luat decizia pripită de a-și pune capăt vieții”, a declarat ulterior mama tinerei, pentru TMZ.

Autoritățile au descoperit cadavrul tinerei în cursul zilei de luni, în interiorul unei mașini, situată într-un parc din statul Washington. Birch Bay State Park, parcul unde cadavrul adolescentei a fost găsit, este un parc de stat situat de-a lungul strâmtorii Georgia, la aproximativ 15 kilometri de granița cu Canada, și are o plajă stâncoasă.

Maria Palade

https://shok.md/