Kanye West a cumpărat o casă lângă Kim Kardashian pentru a fi mai aproape de copii. Investiția l-a costat enorm

 Kanye West a cumpărat o casă lângă Kim Kardashian pentru a fi mai aproape de copii. Investiția l-a costat enorm

Kanye West și-a cumpărat o casă vizavi de fosta soție, Kim Kardashian, pentru a fi mai aproape de copiii lui. Artistul a scos 4,5 milioane de dolari din buzunar pentru această investiție, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Rapperul ar face orice ca să fie mai aproape de Kim Kardashian și de copiii lui. Drumul din Malibu până în Hidden Hills, acolo unde se află vila de lux, l-a obosit pe artist, astfel că a decis să cumpere o casă chiar lângă fosta soție pentru a fi mereu în preajma copiilor săi.

Noua locuință, achiziționată de Kanye West cu suma de 4,5 milioane de dolari, trebuie demolată, iar pe terenul rămas, artistul a decis să-și construiască o nouă vilă potrivită pentru el.

„Noua casă a lui Kanye este în curs de demolare. A cumpărat-o doar pentru locație. Este lângă Kim și copii. Are o viziune pentru casă și intenționează să înceapă construcția cât mai curând posibil. Va fi prietenos cu familia. El vrea să poată avea copiii aproape cât mai mult posibil. Statul în Malibu a făcut vizitele dificile pentru Kanye. Când și-a dat seama că poate cumpăra casa și să fie lângă familia lui, a fost de acord imediat”.

Kanye West și Kim Kardashian au împreună patru copii

Kanye West și Kim Kardashian au împreună patru copii, pe fiica lor North, în vârstă de 8 ani, fiul Saint, în vârstă de 6 ani, fiica Chicago, în vârstă de 3 ani și fiul Psalm, în vârstă de 2 ani.

Kim a cerut divorțul de Kanye West în februarie, după aproape șapte ani de căsnicie. Cei doi au început să se întâlnească în 2012 și s-au căsătorit în 2014. Rapperul a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să se împace cu Kim Kardashian, însă vedeta deja a început o relație cu comediantul Pete Davidson.

La începutul acestei luni, în timpul concertului Free Larry Hoover din Los Angeles, Kanye West i-a dedicat piesa „Runaway” lui Kim Kardashian. După ce a cântat versurile, „Am nevoie să alergi înapoi la mine, iubito”, acesta a adăugat „mai precis, Kimberly”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și