Kanye West plănuiește o călătorie pentru a se întâlni cu Vladimir Putin și pentru a susține primul spectacol în Rusia

 Kanye West plănuiește o călătorie pentru a se întâlni cu Vladimir Putin și pentru a susține primul spectacol în Rusia

Rapperul Kanye West plănuiește o călătorie pentru a se întâlni cu președintele rus Vladimir Putin și pentru a susține primul său spectacol cu Sunday Service în Rusia, anul acesta, în primăvară sau vară, potrivit consilierului artistului, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Rapperul în vârstă de 46 de ani va cânta la Moscova, cu trupa sa gospel, conform programului său pe 2022. Show-ul va avea loc cel mai probabil la Crocus City Hall sau la Grand Sports Arena, unde s-au ținut Jocurile Olimpice din 1980.

West așteaptă cu nerăbdare să facă din Rusia „a doua sa casă”, au declarat mai multe surse pentru Billboard. Mai mult, are în plan extinderea imperiului său de afaceri.

Consilierul strategic al lui Kanye, Ameer Sudan, și avocatul Scott Balber sunt cei care coordonează această călătorie. Balber ține legătura cu viitorii parteneri de afaceri ai lui Ye: miliardarul Aras Agalarov, cunoscut ca Trump al Rusiei, și fiul său muzician, Emin Agalarov.

West, tatăl a patru copii cu vedeta de reality-show Kim Kardashian, „are în plan să-l invite pe Putin să participe la spectacolul Sunday Service în calitate de invitat special”. Este „ceva ce Ye și-a dorit să facă încă de la debutul proiectului Sunday Service în 2019”.

West, care și-a schimbat recent numele în Ye, este un fan al lui Vladimir Putin și chiar s-a autointitulat „Tânărul Putin” în timpul unui interviu la podcastul Drink Champs.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și