Kanye West recunoaște că a hărțuit-o pe Kim Kardashian

 Kanye West recunoaște că a hărțuit-o pe Kim Kardashian

Kanye West a recunoscut că și-a hărțuit fosta soție, pe Kim Kardashian. Într-o postare pe rețelele de socializare, acesta spune că își asumă responasibilitatea penntru ce a făcut, dar și că vrea să învețe să fie mai bun. După ce și-a șters din nou toate postările de pe Instagram, Kanye West a reflectat asupra recentelor sale declarații publice. Câștigătorul Grammy, în vârstă de 44 de ani, a accesat Instagram marți și a distribuit o notă de scuze, transmite SHOK.md cu referire la Cancan.ro.

„Am învățat că folosirea majusculelor îi face pe oameni să simtă că țip la ei”, a scris Kanye alături de o fotografie cu el însuși pe scenă, prima sa postare de când și-a șters contul.

Făcând referire la postările sale care păreau să includă capturi de ecran ale presupuselor sale schimburi de mesaje cu Kim Kardashian, artistul a adăugat: „Știu că împărtășirea capturilor de ecran a fost tulburătoare și a părut că hărțuiesc pe Kim. Îmi asum responsabilitatea. Încă învăț în timp real. Nu am toate răspunsurile. A fi un bun lider înseamnă a fi un bun ascultător”, a spus acesta.

Într-o serie de mesaje șterse de atunci, Kanye i-a cerut lui Kim să se împace: „Doamne, te rog să ne aducă familia împreună”. El l-a vizat și pe iubitul ei, Pete Davidson, pe rețelele de socializare, numindu-l un „d—head”.

 

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și