„Kapeț ce te-ai urâțit după naștere”: Cum a reacționat Doina Danielean la critici și ce crede despre superstiții

 „Kapeț ce te-ai urâțit după naștere”: Cum a reacționat Doina Danielean la critici și ce crede despre superstiții

Doina Danielean a venit cu un comntariu la superstiții, după ce a fost criticată pe Instagram că „s-a urâțit după ce a născut”. Jurnalista susține că „o femeie întinerește minim cu cinci ani după ce aduce o viață nouă pe pământ”, iar „ambalajul se boțește cu anii, nu te ajută nici un machiaj, nici un cosmetolog și nici o gătelă”. 

Danielean a răspuns criticilor referitoare la aspectul său fizic, după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea a spus că mai are frumusețe, încă pentru o fetiță și „adoră cum arătă după naștere, mai ales cum gândește, simte și vede”.

Jurnalista a mai adăugat: „O femeie întinerește minim cu cinci ani după ce aduce o viață nouă pe pământ.

Eu am învățat să mă iubesc înainte și în timpul sarcinii și acum după ce am născut.

Mă ador, pur și simplu. Acum că am și slăbit mai mult decât înainte, să fiu însărcinată în genere.

Da! Nu sunt așa chitită mereu, nu sunt machiată, nu am timp de cosmetolog, încă.

Dar toate acestea nici nu ne fac frumoase cu adevărat.

Fericirea și ceea ce dăruim lumii ne fac frumusețea! Sclipirea din ochi, chiar dacă ochii sunt plânși sau umflați de oboseală. E frumusețea!

Bunătatea, empatia, omenia ne fac frumoase! Când ne gândim la ce simt alții suntem frumoși! Când emani motivație, căldură și respect suntem frumoși.Restul e ambalaj și timpul îl boțește, oricât de frumos ar fi el. La toți ambalajul se boțește cu anii, nu te ajută nici un machiaj, nici un cosmetolog și nici o gătelă. Te ajută doar sufletul, care e unica ta frumusețe”.

 

Citește și