Katie Holmes, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la New York

 Katie Holmes, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la New York

Katie Holmes a avut parte de un moment stânjenitor, serile trecute, când pleca de la un eveniment din New York, SUA. Acesta s-a împiedicat și a căzut în fața paparazzilor, care au imortalizat imediat momentul, scrie SHOK.md, cu referire la presa străină.

Frumoasa actriță, în vârstă de 43 de ani, a participat vineri seara la o prezentare de modă din cadrul Săptămânei Modei de la New York.

Aranjată și îmbrăcată foarte elegant, într-o pereche de pantaloni albi evazați și un palton negru, asoratat cu o pereche de botine negre cu toc înalt, ținuta i-a jucat feste la un moment și a avut parte de un moment nu tocmai plăcut. Mai exact, la plecarea de la eveniment, Katie a fost protagonista unui moment jenant.

Aceasta a fot fotografiată când pleca de la un eveniment din New York, însă din cauza tocurilor înalte și a pantalonilor evazați, ea s-a împiedicat pe piatra cubică și a căzut, spre deliciul paparazzilor care au imortalizat momentul.

Actrița a fost surprinsă sprijinită într-un genunchi și cu mâinile în față, încercând să se ridice.

Katie Holmes falls while leaving a fashion show

Katie Holmes falls while leaving a fashion show

Katie Holmes falls as she exits a fashion show

După divorțul de Tom Cruise, Katie Holmes nu prea a mai avut noroc în dragoste, fapt pentru care s-a dedicat creșterii lui Suri și carierei sale. Ea a avut o relație de șase ani cu actorul Jamie Foxx, iar în 2020 a fost surprinsă, în ipostaze tandre, cu bucătarul italian Emilio Vitolo, de care se pare că s-a despărțit după mai puțin de un an de relație.

Suri Cruise are 15 ani și a suferit cumplit după divorțul părinților ei. Potrivit revistei „Star”, Suri nu a înțeles niciodată de ce tatăl ei refuzăsă o vadă. Ea și-a implorat mama să îl convingă pe Tom Cruise să vină să o viziteze și a întrebat-o dacă a făcut ceva rău când era mică și din cauza asta Tom a abandonat-o. Kate încearcă să-i găsească scuze lui Tom și îi spune lui Suri că tatăl ei are un program aglomerat. Însă,  se pare că adevăratul motiv pentru care starul nu petrece timp cu fiica lui e din cauza bisericii scientologice.