Keanu Reeves, mai fericit ca niciodată! Prima apariție cu iubita pe covorul roșu, după 3 ani

 Keanu Reeves, mai fericit ca niciodată! Prima apariție cu iubita pe covorul roșu, după 3 ani

Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, și-au făcut prima apariție împreună pe covorul roșu, după 3 ani. Având în vedere faptul că starul din Matrix este unul dintre cei mai discreți actori de la Hollywood, momentul petrecut în această săptămână este unul memorabil, scrie SHOK.md cu referire la click.

„Neo” vorbește rar despre viața lui personală. În ultimele două decenii nu a avut nicio relație care să fi devenit publică, iar aparițiile la evenimente au fost foarte rare, scrie The Page Six.

Unul dintre cei mai iubiți actori a surprins pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția la un eveniment de artă, alături de iubita lui. Cei doi au zâmbit larg și s-au ținut de mână pe covorul roșu, spre încântarea fanilor, dar și aparatelor de fotografiat.

În vârstă de 57 de ani, Keanu Reeves a ținut cât mai ascunsă relația cu pictorița Alexandra Grant, în vârstă de 49 de ani. Ultima lor prezență la un eveniment data din 2019.

Keanu Reeves și iubita lui au participat la Gala MOCA 2022, desfășurată la Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles. Cei doi au atras toate privirile la evenimentul din California.

Momentul s-a petrecut la două luni după ce Keanu Reeves a fost surprins de paparazzi la un magazin de bijuterii, în timp ce achiziționa un inel de logodnă, cu care și-ar fi dorit să o ceară de soție pe Alexandra Grant.

O sursă din apropiații actorului de 57 de ani a declarat pentru okmagazine.com, că el şi iubita lui s-au logodit, după patru ani de relație.

„Keanu a cerut-o în căsătorie pe Alexandra când s-au întors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alături de el pe toată această perioadă, iar atunci el şi-a dat seama că nu poate trăi fără ea. A avut o discuţie sinceră cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins să cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”, a declarat sursa cunoscutei publicații.

Keanu Reeves, o viață plină de tragedii. Cum a cunoscut-o pe iubita lui, Alexandra Grant?

Există mult mister în povestea de dragoste dintre Keanu Reeves și Alexandra Grant. Multe voci spun că cei doi s-au apropiat atunci când artista l-a ajutat pe actor cu ilustrații pentru cărțile lui: „Ode to Happiness” („Odă fericirii”), scrisă în 2011, și „Shadows” („Umbre”), pe care a scris-o în anul 2016. Alte persoane susține că cei doi ar fi împreună de mult mai mult timp.

Cunoscut drept unul dintre cei mai modeşti, generoși și discreți actori de la Hollywood, Keanu Reeves a avut o viaţă marcată de evenimente tragice. Cel mai bun prieten al său, River Phoenix, a murit la 23 de ani, în 1993.

Apoi, în 1999, logodnica sa, Jennifer Syme, a adus pe lume o fetiţă care a murit la naştere. Ulterior, Jennifer a murit şi ea, într-un accident de maşină, doi ani mai târziu. De atunci, Keanu Reeves n-a mai fost văzut într-o vreo relație.

Maria Palade

https://shok.md/