Kim Kardashian, dezvăluiri despre relația cu Kanye West. Cu ce ar fi ajutat-o înainte de divorț

 Kim Kardashian, dezvăluiri despre relația cu Kanye West. Cu ce ar fi ajutat-o înainte de divorț

Kim Kardashian a făcut dezvăluiri despre relația cu Kanye West, fostul său soț. Potrivit vedetei, acesta ar fi ajutat-o cu un aspect important în cei zece ani în care au fost împreună. În vârstă de 40 de ani, Kim Kardashian a vorbit despre cariera sa și ce lecție importantă a învățat de la fostul ei soț, scrie SHOK.md cu referire la catine.

NEW YORK, NEW YORK – MAY 06: Kim Kardashian West and Kanye West attend The 2019 Met Gala Celebrating Camp: Notes on Fashion at Metropolitan Museum of Art on May 06, 2019 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue)

Când a început să filmeze Keeping Up With the Kardashians, Kim susține că era foarte îngrijorată de modul în care era percepută. Acest lucru s-a schimbat atunci când a început o relație cu West, în vârstă de 44 de ani. Cei doi și-au făcut publică relația în anul 2012.

Kim Kardashian, dezvăluiri despre relația cu Kanye West

Potrivit lui Kim Kardashian, fostul ei soț a învățat-o să nu îi pese atât de mult de opinia altora.

„Ajunsesem într-un punct – și poate pentru că fusesem într-o relație cu Kanye de un deceniu, cineva căruia absolut nu îi păsa dacă era plăcut sau cum îl percepeau alții cât timp se simțea că e el însuși – în care am învățat atât de multe lucruri, în cel mai bun mod, de a fi eu însămi și să trăiesc fiecare clipă. Nu trebuie să fac pe plac tuturor cât timp sunt eu însămi și cât timp fac lucrurile în felul în care vreau…ai o singură viață și o trăiești pentru tine”, a declarat vedeta.

Inainte de relație cu Kanye West, Kim considera că depunea eforturi pentru a mulțumi oamenii. Ea susține că a învățat să își facă ”pe plac singură”. Ea susține că schimbarea include și faptul că „încă sunt respectuoasă, precaută când vine vorba de sentimentele altor oameni și emoțiile din jurul meu.”

Să fiu eu însămi, în primul rând, cred că e ceva ce am învățat de-a lungul timpului. Fie că s-a întâmplat pentru că eram apropiată de o persoană care simțea așa până în măduva oaselor, fie datorită vârstei, fie datorită faptului că am devenit mamă, am experiențe, probabil toate la un loc,” a continuat Kim Kardashian despre relația cu Kanye West.

Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după o căsnicie de șapte ani

În luna ianuarie a acestui an, Kim Kardashian și Kanye West s-au despărțit după șapte ani de căsnicie. Ea a intentat divorț luna următoare.

Cei doi au continuat să fie văzuți la aceleași evenimente publice. Kim Kardashian a participat la evenimentul de lansare a albumului Donda. Ea a venit la evenimentul lui Kanye West alături de copiii cuplului. Cei doi sunt părinții lui North, 8 ani, Saint, 5 ani, Chicago, 3 ani și Psalm, 2 ani. Kim Kardashian și Kanye West au purtat chiar și ținute similare la eveniment.

„Se înțeleg foarte bine și a fost prima lor ieșire ca o familie, în public, ceea ce confirmă din nou că sunt pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de creșterea copiilor lor,” a declarat o sursă pentru Page Six despre Kim Kardashian și relația cu Kanye West.

Maria Palade

https://shok.md/