Kim Kardashian, val de critici după ce a purtat o altă rochie a lui Marilyn Monroe: „Vrei să o dezgropi”

 Kim Kardashian, val de critici după ce a purtat o altă rochie a lui Marilyn Monroe: „Vrei să o dezgropi”

Kim Kardashian (41 de ani) nu renunță la asocierea scandaloasă cu Marilyn Monroe. Chiar după Met Gala, vedeta de reality show a îmbrăcat o altă rochie ce i-a aparținut celebrei actrițe americane și chiar s-a pozat cu un Glob de Aur câștigat de aceasta. Gesturile au provocat valuri de furie și reproșuri din partea fanilor, scrie SHOK.md cu referire la click.

În 2 mai, la Met Gala, Kim Kardashian s-a afișat cu multe kilograme în minus, purtând o rochie originală purtată de legendara actriță Marilyn Monroe. Faptul că fosta soţie a lui Kanye West a fost nevoită să slăbească pentru a putea să încapă în tinută a stârnit controverse. Kim a trebuit să dea jos peste şapte kilograme, întruncât nu a avut voie să facă nicio intervenţie asupra rochiei, obiectul vestimentar fiind piesă de colecție cu valoare muzeistică.

Vineri seara, Kim a publicat pe contul de Instagram o serie de fotografii prin care a continuat asocierea cu imaginea divei din „Unora le place jazz-ul”.

A găsit și Globul de aur primit de marilyn și s-a pozat cu el

„Am avut onoarea de a îmbrăca rochia semnată Norman Norell, purtată de Marilyn Monroe la Globurile de Aur, în 1962. Când căutam rochia Jean Louis, cu mărgele, pe care am purtat-o la Gală, am descoperit că Heritage Auction deține și rochia emblematică cu paiete a lui Marilyn”, a povestit Kim Kardashian, pe contul personal de Instagram.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Kim a continuat „epopeea Marilyn”: „În timpul documentării, am aflat că Globul de Aur primit de ea este deținut de nimeni altul decât de prietenul meu, designerul Jeff Leatham. Mi s-a părut totul ca fiind un semn al stelelor care s-au aliniat”.

Fanii nu au apreciat asocierea

Evident, Kim nu a ratat ocazia de a imortaliza momentul, așa că s-a pozat cu a doua rochie „Marilyn” descoperită și chiar cu premiul obținut de aceasta, nu cu mult timp de a muri.

Acesta a fost și motivul pentru care unul dintre fanii care a contribuit la valul de furie dezlănțuit i-a transmis acesteia: „Vrei să o și dezgropi?

Maria Palade

https://shok.md/