L-a lăsat fără nimic. Nastia Ivleeva și Aljay au împărțit averea

 L-a lăsat fără nimic. Nastia Ivleeva și Aljay au împărțit averea

Bloggerița Nastia Ivleeva în vârstă de 30 de ani și rapperul Alexei Uzeniuk de 27 ani, cunoscut sub numele de Aljay au împărțit recent averea după divorț. Potrivit presei rusești, prezentatoarea TV a luat aproape tot, cu excepția a două mașini.

 

După despărțire, Ivleeva a obținut un conac imens într-un sat de elită de lângă Moscova, un garaj pentru cinci mașini și un teren de 4 hectare. Ceea ce atrage atenția e vila, al cărei cost variază între 25 și 45 de milioane de ruble, în funcție de finisaj. Are 2 etaje, o suprafață de 364 de metri pătrați, precum și un garaj. În plus, Nastia va lua cinci mașini de lux și patru hectare de teren. Toate proprietățile sunt estimate la 150 de milioane de ruble.

 

În pofida faptului că 50% din vilă îi aparțineau lui Aljay, acesta i-a lăsat conacul bloggeriței. Artistul și-a lăsat doar un SUV Hummer, un BMW sportiv, dar proprietăți imobiliare nu are. Potrivit jurnaliștilor, rapperul este înregistrat la părinții săi în apartamentul din Novosibirsk, de unde provine. 

Элджей благородно отдал бывшей жене почти все имущество

 

Potrivit Forbes,  prezentatoarea TV câștigă mai mult de trei milioane de dolari pe an, iar rapperul are un venit de aproape două milioane- și aceasta pentru că nu a avut concerte în ultimele luni.

 

Precizăm că Aljay și Ivleeva au făcut publică relația lor în 2018, iar în 2019 a devenit cunoscut faptul că tinerii s-au căsătorit. În 2021, cuplul a decis să divorțeze.