Lady Gaga a rămas gravidă în urma unui abuz, la doar 19 ani. ”M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii”

 Lady Gaga a rămas gravidă în urma unui abuz, la doar 19 ani. ”M-a abandonat, însărcinată, la colțul străzii”

Dezvăluiri șocante din partea ”reginei” muzicii pop, Lady Gaga. Se pare că artista cunoscută pentru numeroasele sale apariții extravagante ascunde, în spatele zâmbetului ei de milioane, o durere de nedescris despre care nu a putut vorbi până acum. Artista a rămas însărcinată cu producătorul ei muzical, la doar 19 ani, în urma unui abuz. Acesta ar fi abandonat-o la colțul străzii, imediat după ce ar fi aflat de sarcină. Iată care este drama celebrei Lady Gaga, scrie SHOK.md.

În timpul primului episod al serialului realizat împreună cu Oprah Winfrey, ”The Me You Can’t See”, Lady Gaga a povestit extrem de emoționată despre cum a rămas gravidă după ce a fost agresată sexual.

Vedeta, pe numele ei adevărat Stefani Germanotta, și-a împărtășit experiența în primul episod al emisiunii lui Oprah Winfrey și a prințului Harry, ”The Me You Can’t See”, care explorează sănătatea mintală alături de invitați celebri. Lady Gaga, acum în vârstă de 35 de ani, a explicat că atunci când avea 19 ani când a fost agresată sexual de un producător muzical, refuzând să îi dea numele, deoarece susține că niciodată nu vrea să mai aibă de-a face cu acea persoană, scrie spynews.ro.

„Aveam 19 ani și lucram în industrie, iar un producător mi-a cerut să mă dezbrac. Am refuzat și am plecat, dar m-au amenințat că îmi vor arde toate CD-urile. Și nu s-au oprit. Pur și simplu am paralizat și …. Nici măcar nu-mi mai amintesc”, a mărturisit Lady Gaga.

Lady Gaga a povestit că a simțit un fel de amorțeală fizică și durere după agresiune, iar atunci când a mers la spital, ani mai târziu, a fost trimisă la un psihiatru. După experiența neplăcută, artista a continuat să se rănească singură, mărturisind că probleme mintale cu care s-a confruntat au legătură directă cu sarcina din perioada adolescenței.

După mai bine de doi ani, a spus ea, lucrurile s-au schimbat în mai bine, în cele din urmă, deși fanii nu au știut nimic din ceea ce i s-a întâmplat, fiind prima dată când ea a împărtășit aceste povești. Artista a povestit că de-a lungul carierei sale a fost nevoită să anuleze și să refuze extrem de multe concerte, deoarece simțea că se află într-o stare „ultra-paranoică”.

Celebra cântăreață a povestit că după cei doi ani a început să se simtă mai bine, dar că depresia și durerea pot reveni la cel mai mic declanșator.

În prezent, Lady Gaga nu are copii și, de fiecare dată când a fost întrebată despre acest subiect, a încercat să îl evite pe cât posibil. Mai mult decât atât, celebra cântăreață a povestit că tot ce își dorește este să se axeze cât mai mult pe cariera sa profesională.

Gritco Adriana

https://shok.md/