Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, pe mâinile medicilor. Cântărețul urmează să fie operat

 Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, pe mâinile medicilor. Cântărețul urmează să fie operat
0Shares

Laurențiu Duță, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est și cel mai cunoscut, urmează să-și facă o intervenție. A amânat câta amânat, dar a ajuns la concluzia că e inevitabilă, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

Cântărețul le-a spus fanilor că va avea loc o schimbare în viața sa, iar din acest motiv va fi operat cât de curând. Concret, Laurențiu Duță va fi supus unui intervenții chirurgicale, însă nu pentru o problemă de sănătate, ci una estetică mai degrabă.

Memebrul trupei 3 Sud Este și-a anunțat fanii de pe contul său de socializare că își va face implant de păr.

Cântărețul consideră că nu mai poate gestiona căderea părului, iar din acest motiv a ales să meargă pe mâinile specialiștilor și să-și facă o astfel de intervenție. Nu ar fi nici primul nici ultimu artist de la noi care recurge la așa ceva.

”Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CUuLjOTA0zp/

Mai mulți artiști din România și cel puțin unul din Republica Moldova au recurs la această intervenție, printre care Cătălin Măruță, Dorian Popa, care totodată a ales să-și facă și implant de păr în barbă, Sorin Brotnei de la Akcent, Dinu Maxer sau basarabeanul Dima Trofim.

Implantul de păr a devenit una dintre cele mai întâlnite tipuri de intervenții chirurgicale, mai cu seamă că se face fără niciun fel de durere, iar rezultatele finale se văd deja după câteva luni.

O astfel de intervenție poată să ajungă, în funcție de medici și de țara unde e efectuată, la 3000-5000 de euro.

0Shares

Maria Palade

https://shok.md/