Leonardo DiCaprio nu a vrut ca Meryl Streep să se dezbrace în noul lor film

 Leonardo DiCaprio nu a vrut ca Meryl Streep să se dezbrace în noul lor film

Leonardo DiCaprio și Meryl Streep sunt colegi de platou în comedia „Don’t Look Up”, care se lansează luna aceasta, și care ar fi trebuit să aibă şi o scenă nud cu Meryl Streep. Actrița nu este împotrivă doar că DiCaprio este vehement la acest capitol, scrie SHOK.md cu referire la okmagazine.

Comedia se lansează pe Netflix tocmai la timp pentru a fi savurată de Crăciun – deşi scenariul pare unul apocaliptic. O cometă se îndreaptă către pământ şi ce actori mai potriviţi să spună povestea unui dezastru cosmic decât Meryl Streep şi Leonardo DiCaprio?!

Regizorul Adam McKay a dezvăluit într-o conferinţă de presă că DiCaprio a intervenit în scenariu. Mai exact, s-a opus vehement unei anumite scene: nu a vrut în ruptul capului ca Meryl Streep să apară dezbrăcată în faţa camerei de filmat.

Marea actriţă are 72 de ani, iar producătorii au apreciat îndrăzneala şi dezinvoltura ei, Meryl acceptând provocarea. Totuşi, DiCaprio şi-a susţinut punctul de vedere, explicând că Streep e un icon uriaş, o actriţă prea mare pentru a fi nevoie să apară goală în film.

Regizorul a găsit o formulă de compromis: a acceptat ca Meryl să nu facă asta, dar a păstrat scena în film. Meryl o interpretează pe preşedinta SUA Janie Orlean, care la un moment dat e văzută goală din spate, doar că ce se vede în producţie este corpul unei dubluri.

„Leo n-a fost de acord nici cu asta, a zis că lumea nu va şti că e dublura şi va crede că Meryl s-a dezbrăcat. Iar Leo o vede pe Streep ca pe o regină a marelui ecran şi nu i s-a părut potrivit. Mai ales că scenariul prevede ca preşedinta să aibă un tatuaj deasupra fundului. Leo mi-a spus: Chiar ai nevoie de aşa ceva? Dar Meryl a fost neînfricată. Ea nu a avut nicio problemă”, a povestit regizorul.

Leonardo DiCaprio este nominalizat la Globul de Aur cu acest rol – iar filmul „Don’t Look Up” are o nominalizare la cea mai bună comedie.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și