Leonardo DiCaprio, pălmuit 12 ore de o actriță. „A fost o noapte sălbatică”

 Leonardo DiCaprio, pălmuit 12 ore de o actriță. „A fost o noapte sălbatică”

O actriță a dezvăluit că l-a pălmuit pe Leonardo Di Caprio timp de 12 ore. Cunoscută din „How I met your mother” și „Palm Springs”, vedeta Cristin Milioti a vorbit recent despre experiența inedită trăită alături de celebrul Leonardo DiCaprio! Se pare că „lupul de pe Wall Street” a fost pălmuit „ca naiba” într-o „noapte sălbatică”, informează SHOK.md, cu referire la click.ro.

Într-o apariție răvășitoare, actrița a explicat, printre altele, că lumea filmului e prea obsedată de remake-uri și nostalgie. Dar cele mai interesante momente ale interviului au venit în secunda în care Cristin Milioti a dezvăluit o poveste surprinzătoare despre faimosul Leonardo DiCaprio.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale filmului „The Wolf of Wall Street”. Pelicula, una colosală și cu un superstar în rol principal, a înfricoșat-o pe actrița care la acea vreme avea doar 27 de ani.

„Mi-am petrecut o mare parte din acea experiență îngrozită să nu cumva să fac vreo încurcătură. Nu am fost niciodată pe un platou de filmare atât de mare. A fost o experiență unică în viață. Mi-aș fi dorit să o fi savurat mai mult și să fiu mai dezinvoltă. Dar dacă aș fi făcut asta, aș fi leșinat”, a povestit, plină de șarm, celebra actriță din How I met your Mother, conform The Independent.

Actrița a avut „șansa” să-l pălmuiscă pe mult râvnitul star de la Hollywood cu ocazia unei scene importante din film, când personajul intrepretat de Cristin Milioti răbufnește după ce descoperă că soțul ei o înșeală.

Citește și