Leps a venit cu o reacție după ce Tina Karol l-a făcut cu ou și oțet pe rețele: Cu toții vom fi hrană pentr viermi

 Leps a venit cu o reacție după ce Tina Karol l-a făcut cu ou și oțet pe rețele: Cu toții vom fi hrană pentr viermi

„Mai devreme sau mai târziu vom fi cu toții hrană pentru viermi. ”, așa a reacționat Grigore Leps criticilor interpretei ucrainene Tina Karol, după ce artistul rus a anunțat că va susține un concert în sprijinul armatei ruse, la Donbas.

„Mai devreme sau mai târziu vom fi cu toții hrană pentru viermi. Altă ceva este cine și cum își trăiește viața. Eu am decis că trebuie să o trăiesc așa. Cu familia și patria mea”, a spus Leps, în cadrul unei emisiuni.

Pe 11 mai, Leps a anunțat că se află în Donbass ca să susțină un concert în sprijinul armatei ruse și Totodată, artistul a spus că planifică să viziteze și spitalele unde sunt tratați copiii și soldații răniți.

La scurt timp, Karol a publicat o fotografie cu Leps făcută în timpul vizitei ultimului la Donețk și a dat de înțeles că artistul ar fi molestat-o, dar nu a spus când a avut loc incidentul.

„Suflet de sălbatic. Totul era clar de când ți-am spus „nu”. Nu fugi atât de repede! Te vom întâlni așa cum trebuie! Vei fi hrană pentru viermi! Îl disprețuim pe „rege”, a scris Tina.

Citește și