Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle, întâlnire specială cu Regina Elisabeta

 Lilibet, fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle, întâlnire specială cu Regina Elisabeta

Monarhul, în vârstă de 96 de ani, va rata, cel mai probabil, evenimentul ei sportiv preferat – cursele de cai de la Epsom, deoarece ziua micuței Lilibet are loc chiar în timpul derby-ului, scrie SHOK.md cu referire la click.

Micuța Lilibet s-a născut pe 4 iunie 2021, iar Prințul Harry și Meghan Markle au fost o singură dată în Marea Britanie. Oprirea la Casa Regală care a fost mai mult „un popas” pe care l-au făcut în timp ce mergeau spre Jocurile Invictus, de la Haga.

Monarhul, în vârstă de 96 de ani, va rata, cel mai probabil, evenimentul ei sportiv preferat – cursele de cai de la Epsom, deoarece ziua micuței Lilibet are loc chiar în timpul derby-ului.

Prima ei aniversare urmează să fie sărbătorită la Frogmore Cottage, sâmbăta viitoare, la doar câțiva pași de Castelul Windsor.

În prima lor călătorie prin Regatul Unit alături de Archie și Lilibet, Harry și Meghan Markle vor sta la proprietatea regală, în timpul vizitei lor de patru zile din Marea Britanie, cu ocazia Jubileului de platină al Reginei Elisabeta.

Spre deosebire de Archie, care a întâlnit-o pe regină la doar două zile de când s-a născut, Lilibet a ajuns pe lume în California, departe de ținuturile regale. În schimb, Archie s-a bucurat chiar de tratament regal, fiind născut la Spitalul Portland din Londra.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și