Liviu Teodorescu și soția sa, lună de miere în Dubai. Cei doi se iubesc de pe vremea liceului

 Liviu Teodorescu și soția sa, lună de miere în Dubai. Cei doi se iubesc de pe vremea liceului

Liviu Teodorescu și Iulia, proaspăta sa soție, au ales să-și petreacă luna de miere în Dubai. Nu au plecat imediat după nunta din iulie, ci au ales începutul lui noiembrie pentru o escapadă la căldură. Cei doi îndrăgostiți au bifat o mulțime de experiențe, de la muzee și cine la lumina lumânărilor, la bălăceală într-o piscină imensă, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Vacanța noastră în Dubai e la extreme. Dimineață, la cel mai înalt infinity pool din lume și acum în cea mai mare roată din lume. A, și vibe-ul nostru, cel mai mare din lume. Happy Honeymoon, babe, a scris Liviu pe Instagram, acolo unde a pus poze și filmulețe alături de soția sa.

https://www.instagram.com/p/CV0l1u8BlGE/

Liviu Teodorescu și Iulia se iubesc de 11 ani, iar dragostea lor s-a materializat în luna iulie cu o nuntă frumoasă. Mireasa a îmbrăcat o rochie de prințesă, cu trenă, la care a asortat un voal lung, fiind o adevărată apariție ce l-a emoționat pe solist. La ședința foto de cuplu, Liviu a lăcrimat când și-a văzut aleasa în ținuta specială. Nici mirele nu a  fost mai prejos, acesta îmbrăcând un sacou cu elemente brodate.

https://www.instagram.com/p/CV5AeOvh9-s/

Liviu este un cântăreț, compozitor și actor român, devenit cunoscut în urma participării la emisiunea-concurs Vocea României.

Maria Palade

https://shok.md/