Loredana Groza, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

 Loredana Groza, cea mai spectaculoasă apariție din acest an. Cum s-a fotografiat celebra cântăreață

Loredana Groza adoră să fie în centrul atenției și reușește acest lucru fără efort. Dacă uneori atrage comentarii negative, din cauza dezinvolturii de care dă dovadă uneori, acum, artista și-a surprins total fanii, scrie SHOK.md cu referire la profm.

https://www.instagram.com/p/CVC9ka5oOLy/

La doar o zi de când s-a filmat alergând pe bandă pe tocuri de zece centimetri, acum, Loredana Groza s-a fotografiat în baie, îmbrăcată într-o rochie elegantă.

În fotografia respectivă, artista apare stând întinsă pe un fotoliu, iar în brațe ține o chitară. Evident, fanii n-au putut să nu-i admire ținuta impecabilă, ce-i pune în valoare trupul perfect.

„Ești cu adevărat o femeie plină de mister.”, ”Ești superbă!”, au apreciat fanii.

https://www.instagram.com/p/CVIRwBjoW0D/

Loredana Groza neagă că ar avea vreo operație estetică

Loredana Groza a susținut în repetate rânduri că nu are nicio operație estetică. Ea pune totul pe seama genelor bune și a eforturilor pe care le face pentru a arăta mereu perfect.”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Maria Palade

https://shok.md/