Loredana Groza, în cea mai senzuală rochie din garderoba ei. Artista s-a fotografiat în baie, într-o ipostază foarte îndrăzneață

 Loredana Groza, în cea mai senzuală rochie din garderoba ei. Artista s-a fotografiat în baie, într-o ipostază foarte îndrăzneață

Loredana Groza a impresionat deseori cu imaginile în care își etala formele perfecte în ținute care mai de care mai nonconformiste, reușind să stârnească dispute despre felul în care arată. Cu toate că urmăritorii ei sunt împărțiți în două tabere, una care o apreciază și complimentează, iar alta care o critică pentru felul în care a ajuns să arate, ea continuă să uimească cu fotografiile inedite postate pe rețelele de socializare, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Proba ei și a realizat o ședință foto într-o locație inedită, și anume o baie. Urcată pe chiuvetă, Loredana Groza și-a pus în evidență silueta cu o rochie lungă și neagră, concepută dintr-un material din pânză transparentă, care i-a lăsat la vedere formele de invidiat. De asemenea, artista și-a prins un corset negru elegant în jurul taliei, accentuând senzualitatea rochiei și și-a completat ținuta cu o pereche de cizme lungi din latex.

„Pot petrece în orice loc”, a scris Loredana Groza la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram.

 

Postarea artistei a strâns mii de aprecieri pe rețeaua de socializare, iar zeci de fani s-au grăbit să o complimenteze în secțiunea de comentarii:

„Frumoasă și fermecătoare”/ „Credeam că le-am văzut pe toate și că nu mă mai poate impresiona nimic, dar tu continui să o faci”/ „Ești cea mai frumoasă cântăreața din România”.

Loredana Groza continuă să arate și să se simtă formidabil, iar fanii au fost curioși să afle cum reușește să se mențină în formă vedeta lor preferată. În urmă cu ceva timp, artista a vorbit sincer despre ritualul său de înfrumusețare și despre stilul de viață pe care îl are și care o ajută să arate spectaculos în fiecare zi.

„Nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel. Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic, pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște, știe că așa e. E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă și meditație. Aceasta este practica ta zilnică, deci trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, spunea vedeta pentru revista Viva.

Maria Palade

https://shok.md/