Lovitură mare peste fanii lui Artik & Asti. Renumita trupă rusească se desființează

 Lovitură mare peste fanii lui Artik & Asti. Renumita trupă rusească se desființează
0Shares

Renumita formație rusească Artik & Asti se desființează, după zece ani de activitate. Solista Ana Dziuba a decis să părăsească trupa. Anunțul a fost făcut de producătorul și interpretul Artik (cu numele său real Artiom) pe o rețea de socializare.

„Prieteni, vreau să vă împărtășesc o noutate. Acum e oficial! Nu e un secret că anul acesta formația noastră împlinește 10 ani. De-a lungul acestor ani, Anya s-a transformat dintr-o fetiță mică într-o femeie și artistă superbă! 

De acum înainte, drumurile noastre se despart. Probabil Anya își va începe cariera sa solo, iar eu voi continua să fac ceea ce am făcut toată viața mea – să scriu cântece, să caut noi talente și să-i ajut să se realizeze” a scris acesta pe pagina lui de Instagram,

Artik spune că îi este foarte recunoscător Aniei pentru mulți ani de muncă și cooperare fructuoasă.

„Vreau să-i mulțumesc Anei, împreună am parcurs un drum lung, incredibil de interesant și important! Acum fiecare va avea propriul drum, iar grupul Artik & Asti își continuă activitatea, dar cu o componență nouă”.

Acesta a publicat și două imagine făcute la primul lor concert în Kiev și Moscova (2012).

https://www.instagram.com/p/CVxJHcIoFGE/?utm_source=ig_web_copy_link

Fanii au reacționat cu tristețe la aflarea acestei vești: Nu se poate/ Este foarte trist, pentru că tandemul vostru a fost foarte reușit, interesant și în top. Este păcat când totul se termină atât de brusc, dar în același timp întotdeauna trebuie să găsești și plusuri./ Oh ce păcat! A fost o poveste frumoasă. Mult succes vouă, ambii sunteți foarte talentați./ Vă rog nu acuma./ Nu-mi vine să cred”, au scris internauții în comentarii.

Grupa „Artik & Asti” („Artik și Asti”) a fost fondată în 2010 de producătorul și interpretul Artyom Umrikhin (pseudonimul Artik). Grupul este format din doi artiști: Artik (Artiom) și Asti (Anna).

Aceștia sunt cunoscuți pentru piesele: „Fată dansează (Девочка танцуй ), 2020/ Sub hipnoză (Под гипнозом”, 2019.

0Shares