Mădălina Ghenea și fiica ei de cinci ani, distracție în Dubai. Actrița s-a remarcat într-o rochie minusculă, mulată pe corp

 Mădălina Ghenea și fiica ei de cinci ani, distracție în Dubai. Actrița s-a remarcat într-o rochie minusculă, mulată pe corp

Mădălina Ghenea și fiica ei se distrează zilele acestea în Dubai, după ce vedeta a terminat prima tură de filmări în Malta, pentru cel mai nou proiect al ei, thrillerul „Deep Fear”. Cele două se distrează de minune la soare, iar actrița își ține la curent fanii care o urmăresc pe Instagram cu tot ce face, scrie SHOK.md cu referire profm.

Actriță și model, Mădălina este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Locuiește de ani buni în Italia alături de fiica ei și este ajutată de mamă să o crească pe micuță, mai ales când este prinsă cu diverse proiecte. Pentru a o răsfăța pe micuța Charlotte, care a împlinit cinci ani în urmă cu câteva săptămâni, Mădălina a dus-o în Dubai. Nu o expune prea des pe fetiță pe rețelele sociale, dar de această dată, olteanca a făcut o excepție și a imortalizat mai multe momente alături de comoara ei.

Într-una dintre pozele pe care Ghenea le-a pus pe InstaStory, apare alături de Charlotte. În timp ce copila a îmbrăcat o ținută multicoloră, mama ei a ales o rochie simplă, care a scos-o, însă, în evidență și i-a lăsat la vedere atât silueta ca trasă prin inel, formele voluptoase și picioarele lungi și bronzate.

madalina ghenea si fetita ei

Mădălina Ghenea

Maria Palade

https://shok.md/