Madonna, cel mai mare reget : „Doream să mă omor pentru asta!”

 Madonna, cel mai mare reget : „Doream să mă omor pentru asta!”

Dacă credeai că vedetele nu au regrete – nici gând! Chiar și Madonna nu-i excepție. Despre ce regretă cel mai mult în viață diva i-a povestit celebrului prezentator Jimmy Fallon în cadrul emisiunii la care a fost invitată, scrie SHOK.md cu referire la glamour.

Joi, Madonna a participat la emisiunea lui Jimmy Fallon „Tonight Show”. Aceasta a venit să vorbescă despre noul ei film „Madame X” de Paramount +. Totuși, în cele din urmă prezentatorul a făcut-o să vorbească despre un subiect mai sensibil – regretele.

În timpul dialogului, Jimmy și-a amintit cum cântăreața a refuzat rolul în filmul „Showgirls”, care a devenit în cele din urmă o producție foarte renumită. Madonna a recunoscut că, în acest caz, a făcut totul bine. Cu toate acestea, ea are alte regrete.

S-a dovedit că în anii 1990 cântăreței i s-a oferit rolul Catwoman în filmul lui  Tim Burton – „Batman Returns”, dar Madonna l-a refuzat atunci. La fel, diva a refuzat și un rol în celebrul film „The Matrix”!

„Îți vine să crezi? Mi-am refuzat rolul din „The Matrix”! Am vrut să mă omor pentru asta. Acesta este probabil unul dintre cele mai bune filme realizate vreodată, iar eu nu am acceptat rolul! Probabil, o mică parte din mine regretă doar acest lucru din viața mea”, a recunoscut Madonna.

Amintitim că rolul femeii pisică a fost jucat în cele din urmă de Michelle Pfeiffer. După lansarea filmului, actrița a fost numită cea mai dorită femeie din lume.

Maria Palade

https://shok.md/