Madonna, opulență totală. Cântăreața și-a acoperit dinții cu diamante

 Madonna, opulență totală. Cântăreața și-a acoperit dinții cu diamante
0Shares

Madonna este cunoscută pentru aparițiile provocatoare și extravagante, iar de data aceasta, cântăreața a impresionat prin noua achiziție, bijuterii dentare. Vedeta pop, în vârstă de 62 de ani, a publicat mai multe fotografii pe rețelele sociale în care își etalează dinții acoperiți cu diamante, scrie SHOK.md.

Îmbrăcată într-o jachetă mov, de la Prada, și o pălărie neagră, Madonna a adoptat o atitudine de fată rea în timp ce a strălucit la propriu. Atât diamantele de pe dinți, cât și coliere masive și inelele îmbrăcate în pietre prețioase s-au potrivit cu imaginea cântăreței de regină a muzicii pop.

Potrivit profm.ro, fotografiile cu pricină au strâns peste 480.000 de like-uri și numeroase comentarii din partea fanilor, care au lăudat-o pe artistă pentru ținută și atitudine.

Pe lângă imaginile cu noua achiziție, Madonna a publicat și un filmuleţ cu iubitul ei, Ahlamalik Williams, în vârstă de 26 de ani, care este dansator în trupa ei. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2019, iar Ahlamalik a cunoscut-o şi pe fiica Madonnei, dovadă ca lucrurile dintre si sunt serioase.

0Shares

Gritco Adriana

https://shok.md/