MakSim va fi transferat într-o secție obișnuită. Medicii susțin că însănătoșirea artistei este „un caz unic”

 MakSim va fi transferat într-o secție obișnuită. Medicii susțin că însănătoșirea artistei este „un caz unic”
0Shares

Veste bună despre starea de sănătate a interpretei din Federația Rusă, MakSim, care a fost scoasă acum câteva zile, din comă artificială. Interpreta va fi transferată de la terapie intensivă, într-un salon obişnuit. Despre aceasta a anunțat directorul artistei pe o rețea de socializare, scrie SHOK.md.

„Atât voi, cât și noi am așteptat cu nerăbdare această veste îmbucurătoare. Artista va fi  transferată într-o secție obișnuită. Medicii nu au spus deocamdată când va fi externată, dar se pare că în curând”, a scris directorul artistei pe pagina ei de Instagram..

 

Aceasta a mai menționat „În același timp, medicii susțin că un rezultat atât de reușit pentru Marina este „un caz unic și rar”.  Cu toate acestea, urmează o recuperare îndelungată. Trebuie să-și recapete forțele, dar este capabilă să meargă, să mănânce singură și să comunice. Cântatul și zborul cu avionul e înterzis. Cât timp vor dura aceste restricții- nu cunoaștem”.

 

Interpreta MakSim a fost internată în spital de la mijlocul lunii iunie. Medicii au decis, după câteva zile, să o conecteze la un aparat de ventilare artificială a plămânilor și artista a fost indusă în comă artificială. Asta din cauza unei pneumonii severe, care afectase plămânii artistei în proporție de 80%. Stranietatea situației era generată de faptul că testul Covid-19 a fost negativ.

 

https://www.instagram.com/p/CSWaaVpM1Xg/?utm_source=ig_web_copy_link

0Shares