Maluma, celebrul artist care joacă în filmul ”Marry Me”, alături de J.Lo, a vorbit despre căsătorie: „Mama își dorește să mă însor!”

 Maluma, celebrul artist care joacă în filmul ”Marry Me”, alături de J.Lo, a vorbit despre căsătorie: „Mama își dorește să mă însor!”

Maluma, celebrul artist în vârstă de 28 de ani, joacă în filmul ”Marry Me”, alături de Jennifer Lopez, iar acum a făcut o mărturisire inedită despre căsătorie, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, artistul în vârstă de 28 de ani, care își promovează noul film ”Marry Me”, a fost întrebat dacă își dorește să se căsătorească.

Fără să stea pe gânduri, acesta a mărturisit că nu-și dorește să aibă o relație cu cineva care face control prin telefon ori care sforăie și mai mult de atât, a vorbit și despre căsnicie.

„Nu știu dacă vreau să mă căsătoresc vreodată, trebuie să fiu sincer.”, a mărturisit el, continuând: ”Mama mea și-ar dori, cu siguranță, să mă însor.”, a mai spus el.

„Oricum, dacă mă voi căsători vreodată, vreau să fac totul ca un ritual. Nu vreau o petrecere mare, să mă căsătoresc în fața a sute de oameni. Nu știu, poate voi merge pe o insulă, alături de familie și prieteni.”, a mai spus artistul.

Maluma a lansat piesa „Cositas De La USA” cu un videoclip spectaculos

În urmă cu câteva săptămâni, Maluma a lansat un nou single, iar videoclipul piesei „Cositas De La USA” este unul spectaculos. Artistul columbian își va relua turneul mondial Papi Juancho în februarie.

Numele single-ului se traduce prin „Lucruri mici din SUA” și se referă la cadourile pe care le aduce în țara natală din vizitele sale în Statele Unite ale Americii, iar videoclipul muzical este mult mai profund decât ar presupune titlul la prima vedere.

Maria Palade

https://shok.md/