Marius Moga a vorbit despre relația cu fiica lui, în vârstă de 7 ani: „Avem o conexiune cu adevărat specială”

 Marius Moga a vorbit despre relația cu fiica lui, în vârstă de 7 ani: „Avem o conexiune cu adevărat specială”

Marius Moga și Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, de 7 ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maria, iar artistul a vorbit recent despre relația pe care o are cu aceasta, scrie SHOK.md cu referire la libertatea.

De când a devenit tătic, Marius Moga se ocupă îndeaproape de educația fiicei sale, iar micuța este extrem de încântată de părinții ei care îi sunt întotdeauna alături.

Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște, sunt împreună de șapte ani și au o fetiță extraordinară în vârstă de șase ani. Cei doi se gândesc serios la un al doilea copil, mai ales că micuța îi roagă întotdeauna să îi dăruiască un frățior sau o surioară.

„Avem o conexiune cu adevărat specială eu cu Maria, este fata tatei, ne place să ne jucăm, atât eu cât și Bianca, să pătrundem în lumea ei.

Ne place să găsim mereu activități noi și să descoperim ce îi place să facă, vrem să o ajutăm să își găsească personalitatea ei, să nu îi impunem cum să fie.”, spune Marius Moga.

„Suntem prietenii și sprijinul ei. Sau, cel puțin, asta încercăm. Vrem să îi creăm cel mai bun mediu de dezvoltare, să o lăsăm să fie creativă și să descopere ce își dorește, îi oferim informația pentru a obține ce vrea, deși avem grijă să nu-i lipsească nimic. Și ne punem în pielea ei. Suntem, mai degrabă, adepții explicațiilor raționale și ai empatiei, fără a folosi impunerea prea des. Dacă nu o convingem, cedăm și îi cerem asumare.

Bianca petrece mult timp cu ea și creează reguli, dar și eu le am pe ale mele. Cumva, nu am împărțit roluri contrastante și ne completăm, situație cu situație.”, a declarat Marius Moga.

Maria Palade

https://shok.md/