Mark Hoppus de la Blink-182, după ce a învins cancerul: „Dacă mă plâng vreodată de ceva banal, să-mi arătați această poză”

 Mark Hoppus de la Blink-182, după ce a învins cancerul: „Dacă mă plâng vreodată de ceva banal, să-mi arătați această poză”

De Ziua Recunoștinței, Mark Hoppus de la Blink-182 le-a transmis fanilor că este recunoscător pentru că a supraviețuit cancerului. Muzicianul a publicat pe Instagram o imagine de când făcea chimioterapie, alături de un mesaj emoționant, scrie SHOK.md cu referire la profm.

„Am atât de multe pentru care să fiu recunoscător astăzi. Această fotografie este din iunie, eram la jumătatea ședințelor de chimio, fără idee dacă funcționează sau nu, epuizat pe podeaua băii”.

Mark, în vârstă de 49 de ani, a făcut public diagnosticul său de cancer limfatic în stadiul patru, în urmă cu cinci luni. În septembrie, a anunțat că boala a intrat în remisie.

Mark a povestit apoi cum reacția dură din perioada chimioterapiei i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții, asupra a ceea ce contează cu adevărat.

„Dacă mă plâng vreodată de ceva banal, fără importanță, vă rog să-mi arăți această fotografie pentru a-mi aminti ce înseamnă răul cu adevărat și cât de binecuvântat sunt”. El a încheiat postarea urându-le tuturor „o zi minunată cu prietenii și familia”.

Maria Palade

https://shok.md/

Citește și