Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem și Dr. Dre vor urca pe scena Super Bowl 2022

 Mary J. Blige, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem și Dr. Dre vor urca pe scena Super Bowl 2022

Mary J. Blige, Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem şi Kendrick Lamar vor cânta în show-ul din pauza Super Bowl 2022, care va avea loc în Los Angeles în februarie 2022, a anunţat Liga profesionistă de fotbal american, scrie SHOK.md cu referire la profm.

Această pleiadă de staruri, alcătuită din legende ale hip-hop-ului în principal de pe coasta de vest a Statelor Unite – Eminem este din Detroit şi doar Mary J. Blige, singura femeie, s-a născut la New York – se doreşte a fi potrivită pentru publicul din marele oraş californian, care va găzdui pe 13 februarie finala campionatului de fotbal american pentru prima dată din 1993.

Cei cinci artişti au în total 43 de premii Grammy. Super Bowl este cel mai urmărit eveniment al anului la televiziunea americană, în pofida unei audienţe în scădere de 96,4 milioane de telespectatori în 2021.

Din 2019, spectacolul de la pauză a fost produs de grupul Roc Nation, fondat de rapperul Jay-Z. În prezent un magnat al muzicii, Dr. Dre, vechiul colaborator muzical lui Snoop Dogg, este responsabil pentru crearea tuturor starurilor care vor urca alături de el pe scenă.

În 2021, artistul canadian The Weeknd a animat spectacolul din pauză, după Jennifer Lopez şi Shakira, în 2020.

Maria Palade

https://shok.md/